båstad->hovshallar->torekov

Godmorgon dudes!
I lördags så vaknade vi vid åtta och packade(typ en tröja och tandborste(tror aldrig att jag har packat så lite, haha)) Sen så tog vi bilen till Båstad där vi träffade morfar. Har nog aldrig varit så trött..haha, man har ju börjat få in rutinen att sova till 12 varje dag nu.. Vi började iallafall att gå mot Hovshallar där vi skulle sova på hotell. Tog någon timme och sen va vi där, grymt fin natur påvägen dit! Kunde nästan ha varit Grekland med en massa klippor!
När vi väl va framme vid hotellet så tog vi det lugnt och på kvällen käkade vi. Vi la oss rätt tidigt så att vi skulle vara pigga nästa dag! På morgonen blev det god hotellfrukost(det måste vara det bästa som finns!) och sen chillade vi lite. Vi började gå igen vid halv elva,.Det tog inte lika lång tid att gå från Hovshallar till Torekov som från Båstad till Hovshallar så det va skönt!Väl framme I torekov så käkade vi glass och myste lite i hamnen. Sen tog vi bilen hem igen! Det va en mysig helg med otroligt fint väder!
Nu kommer Emma snart hit, vi ska köra en grym photoshoot nere vid stranden! Så ni kan räkna med en hel del bilder ikväll eller imorgon, puss!


Kommentarer:
Postat av: Anonym

hej, har du några syskon?

har du gått på gympa? var isåfall? :D

2011-07-04 @ 19:45:25
Postat av: :)

hej, har några syskon?

har du gått på gympa? var isf? :)

2011-07-04 @ 19:47:16
Postat av: :D

heter du Andersdotter i efternamn eller olsson? ;)

2011-07-04 @ 19:48:33

Vad har du på hjärtat?:
Namn:
vill du att jag ska komma ihåg dig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/din blogg?:

lätta på hjärtat!:

Trackback