bloggpaus!

jag kör en bloggpaus tills min kamera är lagad, tyvärr.. men jag har nada insperation utan min älskade kamera! Och det blir inga roliga inlägg utan den.. men jag kan lova en massa nya inspererande bildrika inlägg när jag är tillbaka! puss och hoppas att ni stannar och kikar in här lite iallafall, för jag vet inte exakt när jag får kameran! puss fina ni ♥

hej! ledsen att jag inte bloggat, men jag är inte alls på humör för det.. Ellenor ligger inne på akuten för blindtarmsinflammation, så just nu sänder jag alla mina tankar till henne! så vi hörs när jag känner för det! puss ♥

Bella gästbloggar

Varje dag kollar jag in här på kajsas blogg och letar efter ett nytt härligt inlägg och nytagna, fina foton! Men nu har det gått lite för länge sedan jag faktiskt hittade något nytt, inspirerande inlägg här. Det beror nog mest på att hennes kamera är på lagning och så men ändå... Det behövdes iallafall ett nytt inlägg här nu (och jag vet att kajsa är bättre på att göra roliga inlägg men idag så ni får nöja er med mig... ;)

Här har ni en film på kajsas sanna kall i livet -nämligen att spela gitarr!



Jaaa, där har ni något att skratta lite åt ikväll! ;)


Nu ska jag och Kajsa snart sticka hem till Ellenor.. Så fort hon kommer hem från akuten, den lille stackaren..♥

Ha det bra sålänge, puss Bella!

dreamcatcher


Hej fina ni! ♥
Det blev tyvärr ingen segling, det regnade alldeles för mycket.Men vi ska ta det nästa helg istället! Ellen och Ebba sitter här och deppar över att det är så dåligt väder. Själv har jag precis duschat så nu är jag pigg och glad! :)
Vi har tittat på Inception, sjukt konstig film! Jag somnade i början.. och då var det kört!, fattade ingenting resten av filmen haha. Men enligt Ellen så var den bra! Nu sitter vi och lyssnar på lite glad musik, vet inte riktigt vad vi ska hitta på resten av kvällen, det blir nog mest mys:)

it's a rainy man

Nu sticker vi strax ut med båten! Det regnar och är mulet, men vi ska nog kunna ha det trevligt iallafall! Får hoppas på att det inte regnar för mycket när vi kommer till Bakken, för då blir det nog ingenting med det..
Tror inte att jag kommer uppdatera under helgen, kanske om det finns internet i hamnen!
Är inne på Ellens dator så ni får ingen bild idag..
men ni får ha en mysig helg, hoppas att det inte regnar allt för mycket på er ♥


fredagen den 22 juli

[en bild jag gillar väääldigt mycket]
hej sunshines!
Nu har det äntligen slutat att regna! Vi ska sova i båten inatt och sen sticker vi till Danmark tidigt imorgon, så vi hoppas på fint väder! Jag drar nog med mej datorn, vet inte om det finns något uttag i båten, men jag kan ju alltid se ;) Så ni hör iallafall av mej ikväll!
Känner mej helt handikappad utan min kamera.. kommer inte få tillbaka den förrän om två veckor(:o) men jag kanske kunde få låna Ellenors ena objektiv under tiden! Jag får sno Ellens kamera nu när vi ska segla!
Nu måste jag packa! ha dé ♥

pretty little liars!

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen så ska jag sätta mej oxh titta på några avsnitt av Pretty little liars! Fick ett tips av Linnea där man kan titta på det gratis ;)
Det blir troligtvis segling idag, fast inte förräns ikväll, hoppas verkligen att det blir av! Det hade varit sjukt kul!
Vi hörs mer om det senare! xoxo

if you put my heart under a microscope!

[fina ebba]
Hej, vad händer och fötter?  (vadå kvällshumor?!)
Ska slagga tidigt idag, blev rätt sent igår, vi tittade ju på Titanic! Så nu ligger jag i sängen, tänkte läsa en tidning och kanske lite ur Elsas värld. Det är storm ute, har regnat hela dagen och nu blåser det också! Imorgon så ska jag, Ebba och Ellen+hennes familj segla till Danmark och gå på Bakken om det blir bra väder, tvivlar dock på om det blir av.. Annars så ska vi ha Harry Potter maraton! Jag har nämligen inte sett alla, och det måste jag enligt Ebba! Men vi hörs imorgon om hur det blir! puss, sov gott♥

kom igen killar!?

Jag förstår inte riktigt vad problemet med killar och kläder är? Dom kommer med tröjan som dom har haft dom senaste tre dagarna, och ett par utslitna mjukisbyxor. Visst det kanske är bekvämt och skönt att slippa bry sej. Men hur svårt kan det vara att iallafall ta på sej rena kläder? Ni behöver inte klä er som värsta modebloggarna(även om det hade varit fett snyggt!) men iallafall tänka till lite innan ni slänger på er kläderna på morgonen! affärer med snygga kläder: Weekday, JC, Streetlab!
Tänk på alla tjejer som kommer avguda er för att ni klär er snyggt! jag lovar, det gör större skillnad än vad ni kan tänka er!
Vet inte om det finns någon kille som läser min blogg egentligen, men om det skulle vara de så kan ni ju ta åt er lite :)(och lämna gärna en kommentar!)

Om ni inte har någon isperation så kan ni ju bara klicka in HÄR!
Han måste vara den snyggast(e)(klädda) killen i Sverige! (hoppas att ni fattar mina fina paranteser!)

Titanic

Nu blir det Titanic med Ellenor! Har aldrig sett hela, ser början, somnar i mitten och sen ser jag slutet.haha!
Får se om jag ser hela idag, kanske bloggar efter den isåfall! ha en mysig kväll, puss!

just nu:

sitter här med hårinpackning, ska snart hoppa in i duschen och skölja ur den! Tennisen idag gick bra, bättre än dom andra dagarna iallafall ;) Ellenor kanske kommer hit senare så ska vi fixa en sak, hon kanske stannar över natten också! Nu måste hårinpackningen sköjas ur, solong!

I'm a lover not a fighter but I'll fight for what i love

[gammal bild]
Ligger just nu i min säng och myser. Fast det är xtremt varmt så det är faktiskt inte så mysigt..
Imorgon blir det tennisträning och efter det har jag inga planer, rätt skönt!
sov sött ♥

20.02

Nu börjar det lukta grillat! Det blir potatiskrocketter, sallad, grillat och bearnaisesås! mums ;)
Det är riktigt varmt fortfarande, känns som att man är i Spanien eller något, underbart!
Min kamera gick sönder precis.. den trilade från ett bord ner på grääsmattan och sen så låste sej objektivet och nu går det inte att fota.. Så den får jag lämna på lagning imorgon! Nu är maten klar puss!

Versace för H&M

Som ni flesta redan vet så ska ju Versace göra en kollektion för hm! Kommer säkert bli riktigt bra! Tror dock inte att jag kommer köpa ngt eftersom jag kan tänka mej att priserna blir rätt höga..men kanske om det verkligen är något speciellt så slår jag nog till!
Donatella Versace som är delägare för märket, har ju gjort en otroligt misslyckad skönhetoperation, eller vad tycker ni? Hade hon inte lite manliga drag innan hon opererades? fast hon va betydligt mycket snyggare före!
Förstår inte riktigt hur man kan misslyckas så mycket på en operation hon måste ha fått skadestånd! Fast vem vet, hon kanske är nöjd?


nobody is worth your tears and the one who is, won't make you cry

Har precis kommit hem från att ha tagit ett dopp! Tränade först tennis sen så stack vi ner och badade.skönt! Nu ligger jag i hängmattan och dricker isvatten smaksatt med lime :)
Haha, inser nu att jag bara har skrivit om mat och dryck dom senaste inläggen... Fixar ett modeinlägg på direken, haj!

frulle

Pappa väckte mej och lillasyster, han hade fixat frukosten här över! Gott!
Nu ska jag snart ta på mej tränngskläderna och spela en timme tennis, får hoppas på att det går bättre idag!
xoxo.

THé blanc chai

sitter och dricker teet åt höger, supergott! smakar lite chai latte(favoriten i vinter!)

västra hamnen

Cyklade ner till Västra hamnen men pappa och lillasyster och åt glass! Där finns ett jättemysigt italiensk café där dom gör sin egen glass! För mej blev det jordgubbssorbet, en ny favorit! Nu ska jag mysa med en kopp te. Ni får ha en mysig kväll, puss♥
ps.Ebba kom hem idag! Hon ska iväg till sin sommarstuga så jag hinner inte träffa henne förräns på fredag..har saknat henne såå! Hon har ju köpt ett par converse till mej också, så dom får jag då. Kostade tydligen bara 230:- där, skulle ju bett henne att köpa fler! ds.

monday afternoon

[saknar eleni som ligger och steker i grekland..]
Sitter och tittar på extreme home makeover med lillasyster. Känner för att bara chilla idag, har ju redan spelat tennis! Det gick riktigt dåligt, haha.. märks att jag inte har spelat på länge! Nu ska jag smaska på lite körsbär! Hörs ♥

snake

Dom sista gästerna stack precis, det blev en lyckad kväll med en massa trevligt folk! Nu ska jag slagga, imorgon blir det tennis vid 12 och senare får jag se vad dagen bjuder på! Får hoppas på bättre väder, just nu regnar det.. känns ju som att denna sommaren kommer regna bort totalt, men det är väl svensk sommar?
[denna fina tårtan bakade jag,clara,ella och astrid!(för er som inte ser vad det är, så är det en orm!)]

jag siktar mot toppen så långt jag kan nå

[jag är fett sugen på att åka skidor!]
Goodmorning dudes!
Har precis firat pappa med tårta och presenter på sängen, mys! Nu ska jag göra mej iordning och sen baka kanelbullar! Gästerna kommer i eftermiddag och jag vet inte vad jag ska ha på mej...Funderar på att ha min långklänning men jag är inte säker! Men jag hittar nog på något bra till slut, får jag hoppas :)
På tal om något helt annat så åker alla som spelar fotboll till Gothia nu(jag spelar inte fotboll)och jag är såå avundsjuk. Innebandy Gothia går ju i januari så det har redan varit i år, och det är det roligaste som finns! Jag vet inte om jag har sagt det men jag håller ju på att söka till skånelaget och min högsta önskan just nu är att komma med! Men om jag skulle komma med så är SM samtidigt som Gothia.. Så då missar man det:(
Ni får ha en bra dag, xoxo ♥

braids

Sitter här nyduschad och med två inbakade flätor! Måste ha lockigt hår, annars så får jag så fult fall och plattången är sönder.. Men lockigt får bli bra :)
Pappa fyller år imorgon så det blir fullt hus, trevligt! Nu ska jag titta vidare på James Bond!
Sov gott fina ni ♥

i have not failed, I've just found 10.000 ways that won't work

2 snabba från idag!
Har precis kommit hem från stan, hämtade som sagt upp våra vänner från Kalmar! Fick med mej lite underkläder hem!
Nu blir det fika med jordgubbar och körsbär, gott ;)
Ha en mysig kväll, puss ♥

16 juli !

god middag! (hahaha, nu lät jag som en gammal tant!..)
Nu ska jag, mamma och lillasyster strax åka upp till stan för att möta våra vänner från Kalmar som kommer med tåget! Vi strosar nog runt lite och kikar i affärer kan jag tänka mej. Ska inte köpa ngt, för nu börjar plånkan eka tomt, haha..
tog en outfit bild, men den blev kass så tyvärr..
pussokram! ♥

bling bling

Hej snyggingar! När jag va i stan igår så hittade jag och Ellenor dessa fina hörlurar! Och gissa vad de kostade?! 40 ynka kronor! Och dessutom så är det bra ljud i dom :)
Diamanten trillade dock av, men det är ju bara att limma! Nu ska jag göra mej iordning, våra kompisar från Kalmar är påväg! :)
[bilden är tagen med Ellenors xperia arc! observera min extremt fina bakgrundsbild!]

från i måndags!

Bilder från när HannaEllenor och jag var nere i småbåtshamnen och käkade ben&jerry's!
[bilderna är tagna med hannas canon eos1000d ;)]

jag är nog inte det du drömmer om men jag är den du ser

tjenixen fellas!
Har precis gjort mej iordning och nu ska jag snart dra in till stan med Ellenor! Ska hitta en present till pappa som fyller år på söndag :) Skulle egentligen stuckit till Båstad och tittat på tennis men det är för kasst väder så vi sket i det.
Har ni hört att hemmakväll i limhamn har sprängts?! dom som hade världens godaste godis och det var alltid där Ellenor och jag köpte Ben & Jerry.. Menmen det öppnar väl snart igen, får vi väl hoppas!
Jag fixar en outfit bild i stan, så det får ni nör jag kommer hem! Ikväll bär det av hem till farmor och farfar för middag, trevligt!
Imorgon kommer det kompisar från Kalmar hem till oss och ska bo här några nätter, har inte träffat dom sen förra sommaren så det ska bli jättekul! :) Nu är det slut snackat här, känner att det börjar bli lite rörigt.. pusshej!

new in ♥

ph1: BikBok-2 för 99:- ( det andra linnet är i tvätten haha)
ph2:H&M-49:- på rean!

kvällens!

+en massa smycken!
Nu ska vi sticka till Falsterbo på middag! Kompisar från USA har hyrt ett hus där, så vi ska hälsa på dom. Hörs kanske när jag kommer hem, annars så hörs vi imorgon, puss! ♥

it's all about the shoes !

Vagabond-600 enkronor på rean, så värt det :)
[riktigt kass kvalité på bilderna, men det va jätteljust och då blev det kasst.. och nä, bilderna är inte olika storlekar, det är bara fönstret som är så ljust ;) ]

...

funkar inte att ladda upp mer än en bild om dagen verkar det som.. men det verkar bara vara så på min blogg, för alla andra bloggar som vanligt :(
Ska mejla blogg.se och se om dom kan fixa det.. för känns ju onödigt att stanna kvar på denna bloggen om jag bara kan ladda upp en bild om dan..jaja, vi hörs! ♥

fotomojjet.devote.se

Jag är med och tävlar om ett smycke från ME-DESIGN.NU hos FOTOMOJJET.DEVOTE.SE! Om jag skulle vinna så skulle jag vilja ha smycke nummer 2! Grymt snyggt med halsring!
Vill du oxå vara med och tävla? klicka då in HÄR!
Nu i sommar skulle jag matcha den med ett par slitna shorts, låga vita converse, vitt linne med djup rygg och en massa snygga silverringar(som korsringen här över tex.)
I höst skulle jag dra på mej ett par tajta svarta jeans, en vit t-shirt med något snyggt tryck, ett par kilklackar och en skinnjacka och den snygga earcuffen som även den finns med här över! ♥

lägesuppdatering

blogg.se har inte velat ladda upp bilder sen jag gjorde mitt förra inlägg, så ni får se skorna imorgon..

tre grymma bloggar!

lisaplace.se
imfancy.blogg.se

fashiontoast.com

sunset dreaming

Hej! Vaknade för ett tag sen med huvudvärk.Känner mej inte alls pigg.. Skulle egentligen träffat Hannah, men känner för att bara ta det lugnt och krya på mej lite! Vädret är kasst idag, men det är rättså mysigt att bara vara inne och mysa när det regnar ute. Ska fota skorna idag, så ni kan räkna med att det kommer upp senare! Nu ska jag fika lite med farmor och farfar som kom precis! pusshej ♥

innan jag kände dig


hej fina ni! ♥
Bloggen kommer lite i andra hand eftersom att jag vill njuta av sommarlovet och inte sitta inne och blogga! Har precis kommit hem från Ebba, fick ju umgås med henne lite nu innan hon drar till NYC(hon har lovat att fixa ett par låga vita converse till mej! glad chey). Innan det så var jag på stranden med Ellenor och sålde kvällsposten! Gick lite bättre idag, men fortfarande inte jättebra, och imorgon så ska det bli kasst väder så vi ska inte sälja. Ska få tag i Hannah och se om hon vill hitta på något! Nu ska jag sätta mej med familjen och titta på Morden i Midsommer, mys :)

NYC!

hola guapas!
Kom hem från småbåtshamnen för ett tag sen. Ellenor, Hanna och jag käkade på pizzerian och cyklade sen från b-flo till limhamn och köpte Ben&Jerry's(half baked, såklart!) och ett marabou. Sen satte vi oss i hamnen och myste. Blev en del bilder, får se om Hanna lägger upp dom senare så att jag kan ta dom! Imorgon så blir det kvällsposten försäljning igen, får hoppas på att det går bättre då! Sen så sticker jag till Ebba, hon drar till NewYork på onsdag! hur avundsjuk tror ni inte att jag är ?! sinnes ...Men jag ska fixa så att hon får med sig ett par låga vita converse till mej! :))
Jag ska försöka hinna med att ta bilder på skorna jag köte i Köpenhamn, men jag har lite för lite tid till det just nu tyvärr..
Nu ska jag slagga så att jag orkar gå upp imorgon, känner hur mina ögon stängs nu.. hahah

puss och godnatt! ♥


monday !


hey! ledsen att jag inte har bloggat, men jag hann helt enkelt inte igår! På morgonen sprang jag en runda på 4km sen duschade jag snabbt och tog bussen med Tilde till Eleni. Tilde hade bråtttom till att se fotbollen, så det fick Eleni och jag också göra! Vi gjorde inte särskilt mycket mer än att titta på tv och bara mysa. Stannade över natten och stack hem vid 10 imorse. Eleni sticker till Grekland idag, så jag kommer inte träffa henne på en månad :o
Just nu sitter jag hos Ellenor och vi har precis käkat lite, innan det så har vi varit på stranden och sålt kvällsposten. Gick åt helvete hahah.. men det var mysigt iallafall! Vet inte riktigt vad vi ska hitta på nu, vi är båda väldigt trötta.. ovanligt att vi är trötta när vi är tillsammans? nääää!

pusshaj!

bloggriket.se

Fick ett tips om hur man får många läsare, vet inte om det funkar ännu, men ni kan ju alltid testa! Klicka in här och prova själva! Jag får även en röst för varje som klickar på länken, så ni får mer än gärna klicka fast att ni inte är intresserade, tack på förhand!
[funkar inte att ladda upp bilder, så ni får kläderna imorgon..]

falsterbo

Hallå dudes!
Har varit nere i Falsterbo hela dagen. Fotade inte så jättemycket men några bilder blev det iallafall!Vi gick mest runt och tittade i alla tält med saker, vi tittade även på kaninhoppning! hahahha, förlåt om det är någon som tränar det men det måste vara det roligaste jag har sett! När det kommer in två tjugoåriga killar, fullt seriösa och springer där fram och tillbaka med sina kaniner.hahahhah. Sen så är dom inte tillräckligt snabba så kaninen är flera hinder före och fäller hinderna pågrund av det, hahahah.. jaja, slutsnackat om det! Nu ska jag fota de jag köpte i Köpenhamn igår, och så ska ni få se linnet jag köpte på hm's rea för någon dag sen!
Astrid kastar lasso!
här har ni en bild från kaninhoppningen, fett kul att fota iallafall!
fina Kristin!

köpenhamn

[ph:fashiontoast]
Hej! Har varit i Köpenhamn hela dagen, fick med mej två tröjor, ett par skor och en liten grej till mitt rum. Jag ska fota det så visar jag de imorgon! Nu ska jag gå och dejta kudden, imorogn bär det av till Falsterbo för "falsterbo horse show", inte det minsta intresserad av hästar, men Ebba jobbar där och våra kompisar som är är ska dit så jag hänger på! ;)
ps. Kristin hälsar, klicka in på hennes blogg om du är intresserad av hästar!

4 vill ha!

//cluch-mulberry/usashorts-topshop/levi's/wedges-steve madden//

budget vs lyx ?

jag tror att nästan alla är sugna på ett par Foxy från Jeffrey Campbell, men ni kanske inte är lika sugna på att punga upp 1295 riksdaler?  Då är det bara att klicka in på Nelly.com, för ni kan hitta ett par för endast 399!
[hahaha, gud vad jag låter som en säljare.. haha]

nästa: frissan!

Bokade en klipptid igår, så nu ska jag strax sticka till frissan! Ska nog mest klippa topparna och fräscha upp håret lite, så det blir inget spelciellt! Efter det så sticker jag, mamma, lillasyster,mammas kompis och hennes dotter till Köpenhamn, mys! Får se om jag får med mej något fint hem, visar isåfall när jag kommer hem.
Fixar två förprogramerade inlägg så kika in här under dagen! ;)

alla kor heter Rosa ♥

Nikon d3000-Sigma 70-300mm 1:4-5,6

set fire to the rain

[random bild från när Ellen och jag satt på tåget till Ebbas sommarstuga! ]
Hej finisar! Hur är det? ♥
Blev väckt redan halv 9 idag. Vi har kompisar från Bohuslän här och dom skulle till Falsterbo Horse Show tidigt, så jag käkade frulle med dom. Vet inte riktigt vad jag hittar på idag, kanske ska träffa Tilde. Vädret har blivit kasst igen, tråkigt..
Just nu sitter jag och lyssnar på chill musik och ska väl snart göra mej iordning! Kan inte sticka ut och springa idag eftersom jag har en extremt stor blåsa på min stortå.. Mamma tjatar om att vi måste spräcka den med en nål, men jag vill inte.. haha! jaja, nu ska jag nog sätta mej vid tv:n en stund! Ni får ha en toppen dag, haj!

frågor ♥

fick tre anonyma frågor här, så jag tänkte svara på dom!

hej, har du några syskon? japp, jag har två småsyskon!
har du gått på gympa? var isåfall? :D jag gick på gympa när jag var liten, typ 6 år. Det var på Linnéskolan ;)
heter du Andersdotter i efternamn eller olsson? ;) Jag heter Kajsa Andersdotter Olsson, så Olsson är mitt efternamn !

levis ♥ moi

ett par levis shorts är min högsta önskan just nu! finns typ inte i malmö, och jag vet inte vilken strl jag ska ha om man ska beställa :(

emma II ♥

Nikon d3000-Sigma 70-300mm 1:4-5,6

onsdag

fina ellen ♥
Vaknade vid halv 11 idag, gick upp och käkade frukost. Sen knöt jag på mej joggingskorna och drog ut och sprang 6 km. Vi ska ju springa 1-3 gånger i veckan nu , denna veckan har jag sprungit två och ska nog ta en runda imorogon också!
Nu ska jag och Ellen sticka in till stan, mys!
puss och kram!

5 juli 2011



Hej snyggingar!

Har precis varit ute på en longboardrunda, mysigt! Dagen har spenderats i stan med Thea, Tilde och Ebba Rabe, vi gick mest runt och tittade och käkade chinabox!  Vid halv 7 så gick Tilde och jag till filmstaden och tittade på "Bad teacher", helt okej film! Imorgon sticker jag in till stan igen, fast då med Ellen. Får se om jag får med mej något fint hem!

emma♥

tjenixen solstrålar!
Vädret är riktigt kasst.. Ska det inte vara fint väder nu när det är sommarlov?! Vädergudarna verkar inte ha insett det än. Emma och jag fotade iallafall idag, det duggregnade men grymma bilder fick vi ändå! Emma fick offra sej och gå ut i vattnet, och blöta ner sig helt, och det blev inte några riktiga toppenbilder i vattnet, haha..
Ni ska iallfall få se en bild nu, sen gör jag ett inlägg med fler senare! kjam ♥

Nikon d3000-Sigma 70-300mm 1:4-5,6

båstad->hovshallar->torekov

Godmorgon dudes!
I lördags så vaknade vi vid åtta och packade(typ en tröja och tandborste(tror aldrig att jag har packat så lite, haha)) Sen så tog vi bilen till Båstad där vi träffade morfar. Har nog aldrig varit så trött..haha, man har ju börjat få in rutinen att sova till 12 varje dag nu.. Vi började iallafall att gå mot Hovshallar där vi skulle sova på hotell. Tog någon timme och sen va vi där, grymt fin natur påvägen dit! Kunde nästan ha varit Grekland med en massa klippor!
När vi väl va framme vid hotellet så tog vi det lugnt och på kvällen käkade vi. Vi la oss rätt tidigt så att vi skulle vara pigga nästa dag! På morgonen blev det god hotellfrukost(det måste vara det bästa som finns!) och sen chillade vi lite. Vi började gå igen vid halv elva,.Det tog inte lika lång tid att gå från Hovshallar till Torekov som från Båstad till Hovshallar så det va skönt!Väl framme I torekov så käkade vi glass och myste lite i hamnen. Sen tog vi bilen hem igen! Det va en mysig helg med otroligt fint väder!
Nu kommer Emma snart hit, vi ska köra en grym photoshoot nere vid stranden! Så ni kan räkna med en hel del bilder ikväll eller imorgon, puss!

home sweet home !

Hey sweethearts!
Jag hann inte säga att jag skulle iväg över helgen, men ni fick ju lite inlägg av Eleni! Jag har iallfall varit och vandrat med familjenoch morfar! Ingenting vi brukar göra, men det var mysigt! Strålande sol hade vi iallafall, men jag hörde att det hade varit kasst väder här hemma! Så det känns ju rätt chill att jag har blivit en nyans brunare medans ni andra har sutitt inne, haha :)
Berättar mer om det imorgon, så får ni bilder och sånt också!
Nu ska jag ta en efterlängtad dusch, puss! ♥


(min dator vill inte riktigt sammarbeta med blogg.se så ni får nöja er med ett bildlöst inlägg)

17:33

Hejhopp! Eleni här igen då. Igår var jag som sagt med Hilda. Vi stack först ut och träffade Ian , sen så åt vi middag hos Hilda och sen hyrde vi massa skräckfilmer & träffade Jack på hemmakväll. Sen runt 10-11 tiden kom Eddie & emil hem till hilda och så var vi ute lite och hade kul haha .. till 3 på natten  tror jag? Sen kolla vi på skräckfilmer haha ;)
Nu sitter jag död i mitt rum efter att ha packat en massa , ska till Götet imorgon och jag saknar Kajsa:( jäääättemycket faktiskt. Nu måste jag packa ännu mer .. jättejobbigt haha. Men Kajsa kommer väl in här snart igen när hon kommer hem !
puss heej !

elenis penis returns

fotgraf kajsa & på bild jag.
hey !
Ja då var det Eleni här igen. Kajsa har kanske inte sagt något men hon ska iväg nu över helgen och kommer hem söndag kväll igen! Därför har hon bett mig gästblogga här , helst utan några inlägg om Justin Bieber haha!
Men ja , jag själv är nyvaken och gör mig iordning. Ska hem till Hilda ,( en tjej som går i Kajsas klass ) och stanna där över natten! Vad vi ska göra vet jag inte , kan nog tänka mig att det blir en hel del snack och så. Så jag kommer nog inte blogga mer här idag på Kajsas blogg , men imorgon så blir det väl lite fler inlägg ! puss på er & checka in min blogg med haha , den hittar ni här !
puss

110701

Fotat lite med Eleni idag, kommer upp fler bilder någon annan dag! Snart sticker jag hem och gör mej iordning för ikväll, sticker ju till Therese;)
Ni får ha en trevlig kväll, så hörs vi kanske senare! puss ♥

yellow

Nikon-Sigma 70-300 mm 1:4-5.6

den första juli 2011 !

tjenixen dudes!
Har precis käkat frulle och nu väntar jag på att Eleni ska vakna! Hon åker iväg på handbollscup och sen direkt till grekland i fem veckor :o kommer sakna ihjäl mej! Vi har bestämt oss för att fota idag,så ni kan räkna med lite bilder! Ikväll så sticker jag hem till Therese på tjejmiddag, trevligt ;)
Juste det är ju första juli idag, ännu mer sommar! fast vädret är inte alls fint! :(
Och nu ska jag vara väldigt snäll.
Ni som har varit inne på min blogg på sistonde har ju sett inläggen om Justin Bieber(och som ni vet är inte jag ett fan av honom direkt!(det är ju Ellenor som har gjort inläggen)) Ellenor och hennes bieber-kompisar har en blogg om honom iallafall! Och dom vill ha fler läsare så HÄR har ni en länk till den! .. ♥