trist väder

hej snyggingar !
Har precis kommit hem från träningen , ganska tråkig för vi var inte så många som tränade. Många är sjuka..
Men bara att träffa laget är underbart ! Thea och jag har övat in målgester (haha) så när säsongen börjar igen så ska vi göra många mål !
Jag tror att Ellenor kommer hit och sover imorgon, mys ! Sen så ska jag sova hos Tilde med henne och Eleni på lördag. kul !
Just nu: kikar runt på en massa hemsidor med snygga smycken , ska nog beställa en earcuff , dom hade en del på rean (kap) på stylebytyra ;) nu är maten klar , puss ♥

dagens

baslinne- gina tricot
svart linne med dragkedja- monki
jeans- bikbok
skärp- ginatricot (nytt)
enkel outfit , men fiskbensflätan och skärpet gör det lite roligare.

mellis ♥

sitter och käkar mellis och ska strax sticka och träna ! ha de ♥

3 år igen

hej ni som fortfarande läser min urdåliga blogg!
ledsen att jag inte har bloggat men jag har faktiskt inte orkat.
Igår var jag inne i stan med Ebba och Ellenor. Skulle igentligen köpa detta ursnygga halsbandet ! men det var slut :( så jag kanske klickar hem det istället.
Just nu så passar jag en liten tjej och vi sitter och spelar barbiespel ! haha , längesen man gjorde de !
Ikväll blir det träning , kanske stannar och tränar med 95orna också, fast jag bode plugga. Har nämligen franskprov imorgon , och jag har inte hunnit plugga..
men jag får plugga ikväll elr imorgon på morgonen , jag har sovmorgon ;)
tillbaka till barbiespelen , puss ♥

saturday

hallå alla där ute !

Jag har tillbringat min lördag i en innabandyhall , där trivs jag otroligt bra! Kommer att tillbringa min söndag också. Eftersom att det gick så bra idag, vi vann tvp matcher och spelade en lika. Så vi kom tvåa i gruppen och därmed gick vi vidare till slutspelet. Så imorgon blir det att gå upp tidigt och sen ta sig till vellinge. Men jag är riktigt taggad och vi ska kötta och komma till finalen! Nu ska jag snart dejta kudden så att jag orkar en heldag med innebandy imorgon också. Så ni kommer inte att få någon uppdatering imorgon , eller kanske på kvällen om jag orkar;)

så ni får ha det gött , puss !


[jag har inga bilder på denna datorn , så ni får nöja er med ett tråkigt inlägg utan bild ]



fredagsmys !

hej alla söta !
Nu ska jag snart ta mej till skolan , men jag tänkte uppdatera lite först. Det händer inte så mycket idag , skola , tennisträning och ikväll blir det att lägga sig tidigt. Jag ska upp vid åtta imorgon och jag måste vara riktigt pigg så att vi går vidare i dm!
Sitter och lyssnar på lite go musik nu, kan ni inte länka era spotifylistor? eller skriva lite bra låtar?♥

puss

fall ♥

Hey , längesen jag bloggade jag vet.. men blogg.se har strulat.

Jag skulle ju ladda upp lite bilder sen Ebba och jag var ute och fotade , så dom kommer idag istället! (det blev inga toppen bilder, men nån blev nog helt okej) Nu känns det verkligen som att det är vår! Idag har det varit cirkus 13 grader, såå skönt! Fast det har blåst lite.. men bara solen skiner så är jag nöjd;)
Fast det ska tydligen bli snöblandat regn på söndag , men då är jag förhoppningsvis i en innebandyhall , så det är ganska lugnt för mig !
Jag har precis käkat och innan det så tränade jag innebandy. Vi ska spela dm (distrikt mästerskap) på lördag och jag är riktigt taggad! Hoppas såklart på att gå vidare till på söndag och komma till finalen ;)
Nu ska jag plugga lite matte , ( elr fastna framför facebook ? hah ) har nämligen prov imorgon.. fast man kan ju inte direkt plugga till matteprov , och jag har ganska bra koll på allt;)
[halvkass bild , men den får duga ;) ]
xoxo

# red details

'
ysl ,chanel m.m

sunny ♥

Hejhej alla i solen !
Nu har det verkligen blivit vår i Malmö ! Gillar't! Idag har det varit soligt och varmt , jag har kunnat gå i skinnjacka utan att frysa det minsta , nästan så att man vill ta av den också ! Ebba och jag ska snart ut och fota , så jag kan nästan lova att det kommer upp lite bilder senare. Fast jag hinner nog inte idag, jag ska nämligen träna ganska sent så efter det så orkar jag inte sätta mej vid datorn , men dom kommer upp senast imorgon!
[ph:garypeppervintage.blogspot.com]
ps.blogg.se ville inte göra som jag ville igår så det va nått inlägg som inte kom upp , men det kommer upp idag istället !

032111

hey !
Idag har jag studiedag , såå skönt med lite längre helg! Varför kan ma inte alltid ha ledigt i tre dagar , skulle vara så mycket bättre! Men iallafall , Ellenor kommer hit vid halv tre , har ingen aning om vad vi ska hitta på , men om vädret blir bättre så kanske vi sticker in till stan en stund. Nu är det ganska grått och regnigt ute. Men annars blir det nog en mysdag med film kanske ;)
Jag tänkte fixa en ny kategori kanske "veckans vill ha" eller "veckans fråga" ? ja , ni kan ju komentera vilken ni tycker låter bäst. Eller om ni har nått eget förslag kanske ;) ♥


[haha , bild från i lördags ! krampa ! ]

2 grymma bloggar !

GARY PEPPER VINTAGE !

FASHIONTOAST !

innebandy ♥

Hej alla glada!
Jag precis kommit hem från en fullspäckad dag. Ellenor sov här inatt och hon säljer kvällsposten varje helg så vi fick ta bussen hem till henne vid halv tio. Hon sålde sina tidningar och sen åkte vi vidare till Höllviken för att spela match. Det var en ganska jämn match men vi hade spelet för det mesta. Det blev iallafall 3-2 till oss och nu har vi antagligen en säker tredjeplats i serien , helt okej ♥
Efter matchen så åkte vi direkt till en annan hall för att titta på damernas match (våra tränare). Dom vann med 10-1 och dom vann sin serie , så dom får komma upp i division 1 nu !
Nu sitter jag och tittar på ett avsnitt av Hellcats , inte jättebra men helt okej serie ;)
Nu börjar det lukta mat , puss hej !
ps.hinner inte ladda upp nån bild ..

kvällshumor !

god natt min skatt sa en katt som bodde i en hatt som körde med en ratt varje natt han har oxå fnatt för han älskar att göra spratt mot en annan katt som bor i samma hatt och kör med samma ratt men han har inte fnatt för han har spatt.
flummigt inlägg men jag ville bara säga godnatt !♥

lördag ♥

Hej! Ellenor och jag har precis ätit tacos och nu väntar Ben & Jerry i frysen , half baked såklart ! Det blev inte nått fotande mer än onepiece bilderna idag , men jag ska snart ut och fota för du börjar det verkligen bli vår! Nu tvingar Ellenor mej att titta på alla bidrag från melodifestivalen eftersom att jag inte sett en ända deltävling.Haha.
och hon plågar mej med eric saades låt ..
pusshej!♥

Onepiece ♥


[model:Ellenor♥]
Har har ni bilder på min onepiece ;)

5 saker du (kanske) inte visste om mej ♥

•Fiskgratäng har alltid varit min favoriträtt ( fast nu ligger tacos lite bättre till)
•Jag dansade balett och famedans när jag va lite ( hahhaha , nu är jag värsta stela människan)
•Jag har ganska torr humor , skrattar åt allt ! (jag och thea brukar skratta så att vi gråter)
•Utan innebandy vet jag inte vad jag har de gjort !♥
•Jag har aldrig färgat mitt hår, på somrarna så får jag extremt mycket blonda slingor! Alla tror att jag slingar det.
jag och ebba i bollahavet på donken !♥
[tidsinställt]

snart är det jag som är kung

[fina Ellenor som numera är brunett, fast hon kommer alltid vara lika blond , hähä♥
hej sunshines !
Jag är på toppen humör för solen skiner , och det är ganska varmt ute ! Ellenor kommer alldeles strax och vi ska ut och fota ! Hoppas att jag kan visa lite grymma bilder ikväll ! Det blev ändrade planer så vi ska sova hos mej istället. Och vi ska tillbringa denna kvällen med BEN & JERRY såklart , mina absolut bästa vänner ! :)
Nu har jag även gjort en massa utkast , så när jag inte hinner göra något bra inlägg så slänger jag bara in ett färdigt , hur bra ? ♥
Funderar på att göra en lite vårigare design , för den jag har nu börjar bli lite för grå ! Någon som kan hjälpa mej ? skulle bli jätteglad då !




Ha en bra dag !



FRIDAY I'M IN LOVE !

[ph:we♥it]
Äntligen den mest efterlängtade dagen i veckan. Nej okej , lördag är faktiskt härligare, då man kan sova ut ordentligt också ! men jag älskar fredagar !
Nu ska vi snart ha gäster så jag ska dra ner till köket och göra pizza. hej !

med näsan i so-böckerna..

[gammal bild på fina emma!]
hej alla glada !
Jag sitter med näsan i so böckerna och försöker prega in en massa grekiska gudar. Det går inte allt för bra , men jag ska nog kunna få in detta till so-provet imorgon ;)
nu ska jag tillbaka till plugglandet :(♥

nytt till rummet !


[ingen bra bild ! ]
Jag beställde hem två canvastavlor i tisdags från fuji , och dom har redan kommit ! Extremt snabb leveranstid , det stog att det skulle ta mellan 7 och 10 dagar men de kom efter 3 , sjukt bra !
så om ni är suga på att framkalla nån canvas så gör det därifrån ;)
kommer inte riktigt ihåg hur mycket som kostade , men runt 300 skulle jag gissa.
Jag har gjort om lite i mitt rum (inte klart ännu) , men tavlorna har livat upp lite iallafall !
Fina Ellenor bloggade ju till mej igår, och som ni läste så ska vi ha en awsome kväll men ben & jerry !
nu luktar det mat , puss ♥

Bokat och klart ;)


(tänk er en eurovision final med malmös 4 mest galningar (då räknar jag in ben och jerry). Klockrent är ordet ;)

Nu är det Ellenor som gästbloggar, eftersom Kajsa Andersdotter Olsson är så himla lat :) Nyss bestämde hon och jag iallafall att vi ska kolla på eurovision tillsammans (eftersom hon är värsta fanet av melodifestivalen haha). Väldigt normalt att bestämma det 3 månader innan, vi vet! Men vi har också hittat bästa sättet att få rösta på Saade. Vi åker till Grekland eller något och röstar där ifrån! Då får vi både semester och att Eric Saade vinner. Satan i gatan vad vi är smarta asså ;) Det måste ni ändå hålla med om?...

Hon har även satt in sin header nu, det var ju på tiden :) Imorgon kommer fisungen hem till mig innan träningen, och ja sedan tränar vi ju såklart! Ha en fortsatt trevligt kväll, vad ni nu gör, och sov gott ♥

(Såg även innan att biljetter till eurovision kostar 3.990 hela riksdaler :O Då är ju inte ens resan, hotellet och det inräknat. Sa det till Kajsa innan, ge typ 5000 för att se sop bidrag... haha) Galet!)

Utkast: Mars 16, 2011

Nu sitter jag och lyssnar på chillmusik[the fray♥] och ska snart göra mej iordning för skolan, jag börjar halv 10. sköönt !
Idag så ska jag inte göra något särskilt , skola , tennisträning och sen blogga lite (+ poäng här).
juste , matchen igår gick inte som vi tänkt oss, ingen kämpade tillräckligt och Johanna (målvakt) var lite skadad.Skurup ville helt enkelt vinna denna matchen mer än oss. För min del gick det helt okej , absolut inte lika bra som det brukar men ändå inte kass. Mina skott har inte varit så kassa på länge..
förlåtförlåt , för att jag inte har fixat nån header än. Men tiden har inte räckt till. Jag ska försöka göra en idag , men inget jag kan lova !

nu måste jag göra mej iording , pusspuss ♥



[härlig bild från WE♥IT]

tagga match !

Sitter och äter fiskgratängf hemma hos Ebba. gott ! Ikväll så är det match mot skurup.Och vi behöver verkligen poängen så vi ska se till att vinna ! Efter matchen så kaaaaanske jag ska träna med f95 , om jag orkar.
Dagen har väl varit som vanligt , vi har varit på teater, hahahh den va riktigt dålig , men vi fick oss lite skratt iallafalll.
Nu ska jag lyssna på peppmusik och tagga för matchen !
önska oss lycka till !♥


ph:gammal från arkivet.

svar !



Vad gillar du att blogga om mest ?
Svårt.Det är roligt att blogga om det mesta , men mode ligger nog bäst till !
Ditt bästa fototips ?
att hitta ett ställe med bra ljus , då blir det oftast bra bilder !
Hur mkt får du i månadspeng ?
Det är lite olika men ungefär 400:-
Dina tre favoriträtter ?
tacos, cesarsallad , pizza :)
Nämn fem bloggar du läser dagligen.
ellenorsfoto.blogg.se
hannathorsson.se
kenzas.se
annapedersen.se
lisaplace.devote.se
och så läser jag självklart en massa bloggar till !
Ska du göra något speciellt i sommar ?
Inte något speciellt direkt , men jag ska till Liseberg med dej (ellenor) och så ska jag till ebbas sommarställe några dagar. Och bara njuta av sommarlovet !
Gillar du någon just nu ? Isf , vad heter han eller så kan du säga vad han börjar på om du vill. :D
hahah nyfiken, men nä jag gillar inte någon nu.
Vilken kamera fotar du med ?
min älskade Nikon d3000 ♥
När fyller du år ?
på min födelsedag ! haha , nä , men den 24 augusti !
Hur lång är du ?
ungefär 1,62.
Jag vill ha en systemkamera, vilken tycker du att jag ska börja med ?
Jag är inte så bra på kameror , men nikond3000 är en bra nybörjar kamera. Men jag tror inte att den finns att köpa längre. Men titta in i nån fotoaffär så brukar dom ha bra koll på sånt.
Favorit ämne ?
syslöjd om det räknas som ett änme.
Favorit film ?
jag har typ ingen favorit film haha , men om man kan räkna med serier så , private practise , grey's och desperate haouswives.
Hur många har du varit tillsammans med ?
asså när man va liten så var man ju gift med alla , men jag har inte haft något seriöst.
Favorit skådis ?
asså jag suger på att komma ihåg skådisar och sånt , men Jonny Depp och Julia Roberts är bra !
Varför började du blogga ?
Jag tror att det var Ellenor så gjorde så att jag började blogga och det verkade kul så jag provade , och det var kul !
Tips på bra bloggar .
annapedersen.se
ellenorsfoto.blogg.se
hannathorsson.se
ibeefoto.blogg.se
michaelaa.webblogg.se
haidis.se
linafoto.blogg.se
tinkerbella.blogg.se
365days.devote.se
Värsta ämnet ?
alla no ämnen !
Vad är jag svag för ?
fina leende , haha !
Vad gör dig glad ?
känslan när man går ut på innebandyplanen , då är jag som lyckligast ! och självklart att vara med mina underbara vänner !♥
Vad gör du när du är ledsen ?
asså jag är väldigt sällan ledsen , jag vet inte riktigt vad jag gör. Stänger kanske in mig på mitt rum och läser lite eller så ringer jag en kompis och hittar på något kul med !
xoxo

SUMMER

H&M är grymt bra på att göra snygga bibkinis! Dim här över hade jag gärna haft i sommar. Jag ska nog köpa den blommiga och den leopard mönstrade !
jag vill ha somma nuuuu och att titta runt på hemsidor och se sommarkläder alla härliga färger gör ju inte saken bättte !
[tidsinställt]

korall

här har ni en bild på bandeun och linnet jag köpte igår , nu ska jag fortsätta titta på desperate houeswives.
xoxo ♥

bandeu

[kass kvalité]

Ja, här har ni 5 stycken grymt snygga bandeus från monki. Dom kostar bara 80 riksdaler. kap !
Jag köpte den korallfärgade och ska nog slå till med den blommiga och den svart/vit mönstrade.
Det är jättesnyggt om man ska ha ett djupt skuret linne eller en urringad tröja.
MONKI-80:-




23.04

hejsan svejsan i lingonskogen !
Jag kom hem för cirkus 2 timmar sen. Jag har haft en underbar heldag i stan! Först så gick Ellenor och jag runt, kikade i affärer och käkade ! Senare så kom Eleni , Karin och Selma. Vi gick och hämtade ut biljetterna till filmen och sen gick vi och satte oss på Espresso House tills att vi blev insläppta på bion. Som jag sa innan så såg vi "Min låtsas fru" ! Den var jätterolig ! Vi skrattade oss igenom hela filmen, haha !
Idag har det varit riktigt skönt väder oxå , jag har kunnat gå i skinnjacka utan att frysa! gilla !

Jag fick med mej ett vitt baslinne med djupt skuren rygg och en korallfärgad bandeu! nöjd chey.
jag ska göra ett inlägg om bandeun senare så ska ni få se en bild oxå.



+

Nu ska jag snart dra in till stan med Ellenor ! Får se om jag får med mej något hem. JAg ska se om jag hittar något som går i beige , ljusrosa för jag äger inte något plagg i den färgen ännu. Senare idag så ska jag på bio med Karin , Eleni och Selma och titta på " Min låtsas fru". Jag har hört att den skulle vara bra så vi får väl se.
just nu sitter jag och tittar på Desperate houswives.



[min fina pippitröja som farmor stickat]

xoxo

nattblogg ♥

hey darlings ♥
Nu är jag dödstrött och kommer antaglegen somna med datorn i knät. Men jag ska försöka komma med ett bra inlägg iallafall.
Idag har det inte hänt så mycket. Eller jo , jag har ju haft no-prov och dom vi vet så kunde jag ju inte plugga så mycket eftersom att jag glömt böckerna i skolan. Men jag fick iallafall 15/22 och det var godkänt , ganska nära vg. Så jag är endå hyfsat nöjd.
Och så har jag tränat tennis och nu på kvällen har vi haft gäster.
Vädret idag har verkligen varit skiftande här i Malmö. Imorse var det halvbra väder , lite sol och lite regnigt , senare var det soligt och vårigt, helt plötsligt började det att hagla och snöa och tio minuter senare var det sol igen ! Om det är någon som inte är från Malmö och läser min blogg, hur har vädret varit hos er ?
Imorgon så får jag se vad dagen bjuder på , jag hade tänkt sticka in till stan en stund men vet inte med vem haha. Så jag får väl se vem som är sugen på att hänga med .
Nu ska jag släcka lampan och imorgon ska jag sova till minst 11 ! :)
puss och godnatt ♥



[spanien -10 ♥ ]

jag orkar inte ladda upp någon ny bild nu så ni får nöja er med en från arkivet. Fast ni har nog inte sett den innan.




ps.imorgon kan ni räkna med något bra inlägg eller iallafall bättre än dom korta "såhär-har-min-extremt-händelserika-dag-sett-ut" inlägg hah!

no !

Just nu hade jag planerat att sitta med näsan i noboken , men om man är så smidig som jag och glömmer böckerna i skolan så blir det inte alltid som man tänkt sig..
så jag får väl göra det bästa av situationen och försöka hitta info på datan. densitet, tröghet, volym, massa, pascal, newton.. bara detta säger väl hur det kommer att gå för mig på provet imorgon.
Det finns inte någon som möjligtvis kan allt detta och är sugen på att hjälpa mig ? haha.


men man kan ju alltid sitta och läsa bloggar och fastna framför facebook istället, känns mer lockander faktiskt.






[nu låter det som att jag skiter i skolan , men bara så att ni vet så gör jag inte det ;)]

nude !

net-a-porter , chanel , jeffrey campell , rayban , blu bijoux ,cheep monday ,marc by jacobs



extremt snygga kläder.habegär. !

känn en doft av kärleken

hey sunshines !

Nu funkar internet igen !

Gårdagen tillbringades med Ellenor. hahah , har inte skrattat så mycket på länge, du är underbar ! Försökte iallafall göra en header där , men det blev bara fult så jag struntade i de. Men jag lovar att jag ska göra en när jag har tid. Sen blev det dubbel innebandyträning , först med mitt eget lag och sen med 95orna. Och nu har jag extremt mycket träningsverk i benen , fast den är nog från när jag och Ebba var ute och sprang i måndags. Men träningevärk är skönt !

Nu sitter jag och skriver läslogg , vi ska göra det i skolan. Men jag läser en extremt långtråkig bok. Knappt lovlig - Katarina von Bredow. Hon brukar skriva grymt bra , men den här boken handlar i princip bara om grisar ( haha ). så den rekomenderar jag inte.

Nu måste jag borsta tänderna. puss !♥


[bild från spanien i september -10 ]







fortsätt ställa frågor i frågestunden ! HÄR !


ni är kassa på att komentera !

sitter med näsan i en engelskbok.. ebba sitter bredvid mej och har en extrem skrattattack ! hahahha , jag kommer antagligen smittas snart,hahahah !
Vi ska strax sticka ut och jogga , och de får vi ju se hur det går ;p

kunde inte blogga igår , internetet där hemma fubkade inte riktigt som det skulle. Men jag tror att det fixar sig till ikväll så jag hinner kanske blogga då ;)

nu ska jag tillbaka till boken.. puss ♥

Ni måste ställa frågor i frågestunden , HÄR !


frågestund !

Fråga vad ni vill så ska jag svara nån gång nästa vecka ! (;



smickrande bild !                                                        snygga cheyer !

Friday i'm in love

hey fellas !

Sitter och tittar på Ice age 2 , haha ! Sjukt bra film , jag älskar Sid och Ekorren :)
Imorgon så ska jag nog träffa Ellenor så ska vi titta på dam div 2 match och sen kanske sova över, Ellenor har inte svarat på mitt sms om det går att sova över men det ska nog gå (;
så om du ser detta Ellenor så kan du ju smsa elr nått !? ♥

Äntligen fredag och jag har tillbringat min i en tennishall och senare i en innebandyhall. Gick dock inte så bra på innebandyn , förlorade med 3-2.. Jag gjorde ett mål , en assist och fick en utvisning. Men vi har ny match på söndag och då ska vi vinna !

Nu ska jag fortsätta att titta på Ice age , puss ♥

 


ebbas snygga ring ! klicka på bilden så får ni en bra låt (;


+ cross and skulls +

hola amigos !

nu sitter jag antagligen i bilen påväg till Skurup för att spela match.

Jag tänkte visa ett örhänge jag har gjort.



väldigt enkelt , men väldigt snyggt. 

du tar bara en kedja och sätter på korset och dödskallen , sen sätter du på en fjäder och vips så har du ett örhänge.


xoxo



godmorgon , sovit gott ? ♥

Idag börjar jag inte skolan förrän halv tio. Väldigt skönt med sovmorgon ! Sitter just nu och myser i min one piece och ska nog göra en kopp te snart.mys. Ja , ni vet ju redan vad jag ska göra idag om ni har läst inlägget under så de behöver jag ju inte berätta igen .
Jag ska tidsinställa minst ett inlägg idag så kika in nån gång nder dagen så har ni nått att läsa.


espressohouse♥


été

helluu !

Jag har faktiskt inte sett att min header har försvunnit men jag ska fixa en så fort jag kan. Ni har ju fått ett inlägg idag som jag tidsinsällt.Annars så hade ni nog inte fått något inlägg idag. Jag har verkligen inte haft tid. Jag var med Ebba innan träningen och sen innebandy.
Imorgon så kommer jag antagligen inte hinna blogga förräns på kvällen , om jag orkar då. För först har jag tennisträning och sen på kvällen så ska jag spela innebandymatch. En riktigt viktig match , om vi förlorar den så är det inte så stor chans att vi kommer 2a i serien.. Men vi ska kötta, hah (:

Just nu hade jag gjort i princip vad som helst för att få sommar. varma sommarkvällar, snyggt mode, jordgubbar, , hallonsaft, sol , bruna ben , cykla barfota , varma sommarregn , lov , frukost ute i solen , härliga dagar med vännerna i stan , fina bilder , solblekt hår , glass i stora lass ,  you name it !




outfit från i söndags !





baslinne-gina tricot
vit tröja-carlings
jeans-lee
ringar-hm,mammas,marknad m.m



[ignorera mitt ansikte]


så kul man kan ha det med en kamera



ph1: Ebba & jag
ph2: Ebba & jag
ph3: Ellen & jag
ph4: Ellen !

ja , bilderna säger väl det mesta om hur kul vi hade det !


if today was your last day

Hej !
Har precis duschat och innan dess så tränade jag tennis. Kanske ska träffa Ebba snart om vi orkar haha ;p
Annars har det inte hänt mer än vanligt idag. Nu när jag kan ladda upp bilder så ska ni få se lite bilder från Österrike. Tog inte så många , och dessutom tappade jag mitt linsskydd ..







[kassa bilder]


Ni kan räkna med ett inlägg senare ikväll , så vi hörs ! xoxo


back on track !




Hey dudes !

Nu är jag tillbaka här på blogg.se. Jag har förut bloggat på devote.se och innan det på blogg.se. Tänkte berätta lite om mig själv , om det skulle vara så att jag får lite nya läsare !

Jag är den tjej på tretton sommrar. Älskar att fotografera , mode är också ett stort intresse ! Mina helger spenderas oftas i nån innebandyhall någonstans i skåne ( ja , jag bor i malmö ). Innebandy är mitt absolut största
intresse jag har tränat i ungefär 4 år . Tränar även tennis och har gjort i 6 år. Hoppas såklart på en framtid som innabandyproffs , dock så tjänar man nog inte så mycket på det så jag får väl tänka ut något annat. Kanske jobba på en stor modetidning i NewYork , Paris eller London och bo i en stor takvåning mitt inne i centrum.. ja , man kan ju alltid drömma. Finns inte så mycket mer att berätta om mig , men om ni vill veta mer så är det ju bara att fortsätta läsa. 

nu ska jag sova , sovgott ♥