snabbis

ska sticka om cirkus 5 min! Lillebrossan förlorade tyvärr.. men det va rätt jämnt! Så lika hade varit rättvist.
Nu har jag precis gjort mej iordning och så ska vi sticka om fem min. Ska slänga in ett inlägg innan jag somnar ikväll också, vilket blir ganska tidigt. Ska iväg på skånelags träningsläger till tisdag. Mer om det ikväll ;)
xoxo

One sunday morning

Godmorgon! ♥ har ni kommit ihåg att ställa om klockan?
Belv väckt redan vid halv nio idag, mamma var lite förvirrad i och med att klockan ska ställas om! Jag är fortfarande förvirrad.. Min dator ska tydligen ställas om av sej själv, men den är bara 20 i nio och min mobil är 20 i tio. Litar på min mobil i detta fall! Gick iallafall och la mej igen, med en kopp te och mysmusik. Nu får jag väl snart dra mej upp ur sängen och göra mej iordning, ska iväg och titta när min lillebror spelar match och sen till min farbror som har fyllt år! Ska se om min sis kan ta en outfitbild innan vi sticker. Ni får ha en mysig dag. puss♥

saturday


min fina

Tjenare brudar!, och grabbar också såklart! har ju falktiskt några killar som föjler mej :)
Har precis varit ute och sålt kvällan med min lillebror.. Inte det roligaste att börja lördagmorgonen med! Hoppade iallafall ner i sängen igen när jag kom tillbaka. Så nu ligger jag här och funderar på att sätta igång en film. Ellenor kommer hit om cirkus en halvtimme, så det kanske inte är lönt.
Igår så va det sista dagen på praon, tråkigt faktiskt! Trivdes bra där, och det va hundra gånger bättre än skola. Fick iallafall ett otroligt avtackande. Rosor, choklad, biokort och ett fint omdöme! Trodde inte att jag skulle få något överhuvudtaget, så jag blev väldigt chockad. Nu är det fint på rummet med rosor, älskar rosor!
ha en mysig dag i höstvädret, puss♥

17.42



Hej, allt bra med er? ♥

Har precis kommit hem från stan. Min lillasyster kom in efter praon så vi gick runt lite och hon fick med sej något plagg! Lunchade med pappa idag på Bröderna M, pasta med salami och svamp. Riktigt gott!
Nu ska jag byta om till något mysigare och göra en kopp te, mysigt i detta vädret!
puss ♥

jag vill tillbakaaaa

Fick sluta en timme tidigare idag, eftersom vi var iväg på ett möte så jag missade lunchen. Så nu har jag käkat och ska strax upp och städa rummet, kläderna har en förmåga att dra sig till soffan! Ska träffa Ebba och Ellen när dom har slutat, tänkte att vi kanske skulle ut och fota lite. Om det blir av så har ni något att se fram emot ikväll!
Med musik på hög volym och en kopp te så tar jag tag i rummet nu, solong!

GRATTIS VÄRLDENS FINASTE VÄN

Idag fyller denna filur år, går inte att beskriva med ord hur mycket jag älskar henne! GRATTIS GRATTIS :D
Tror inte det finns en ända seriös bild på oss två.. hahaha! Så ja, ni för nöja er med en så här fin bild igen!
PUSS JAG ÄLSKAR DEJ ELLEN! ♥

23 oktober 2011


[måste verkligen ut och ta lite nya bilder, känner att ni får se samma hela tiden..]
Hallå vänner!
Jag vet, bloggningen suger... Men jag har inte hunnit alls.
Igår så var jag på Nova Lund med pappa och syskonen. Fick med mej ett linne och ett svart fodral från topshop, och lite innebandy grejer, käk hos farmor och farfar. Sen mot kvällen stack jag hem till Ellenor och stannade över natten. Blev en hel del snack och filmtittande! Imorse så fick vi gå upp tidigt för att spela match, att vända från 4-1 till 4-4 känns ju rätt bra, ett poäng rikare iallafall! Ellenor ligger här brevid mej och sover, vi är alltid döda på söndagar, haha! Vi hörs mer ikväll, xx

red gold green black white

Stickat med skjorta under och en halsring under kragen, snyggt snyggt snyggt! Provade det för någon dag sen, och jag kände mej som en präst haha! Men snyggt är det! Ysl ringen har ni sett x-antal gånger på bloggen, älskar den! Och en massa enkla ringar, en på varje finger, perfekt!

JADÅÅÅÅ

Heej fina nii!
Är sjukt glad just nu, fick reda på att jag gått vidare till skånelaget idag!! Det har varit min största dröm nu vääldigt länge! Kan inte riktigt koncentrera mej just nu, så ni får ingen bra uppdatering. tyvärr..! men ha en awsome kväll, pusss ♥

gästblogg av sushi

Tjosan hejsan! Ellen, även kallad sushi här !
Kajsa sitter här brevid mig och kan inte koncentrera sig på bloggandet.. hon är lite flummig...
Hahaha, så därför gästbloggar jag! Jag och kajsa praoar ju på varsitt kontor inne i stan! Hon på en reklambyrå och jag på en arkitektbyrå, så vi ska luncha tillsammans imorgon! Var vet vi inte än men något gott blir det. Just nu har vi ganska tråkigt, Ebba skulle egentligen vara med hade vi tänkt men det hade inte hon tänkt haha! Så nu sitter vi här med min pappas dator utan nästan några bilder, men jag hittade en fin på kajsa från någon vecka sen. Måste ju hämnas på kajsa för bilden hon la upp igår. Jag skulle ut och jogga, men jag fick inte av Kajsa för att hon tvunget skulle ha sällskap. Nu ska vi ta en kopp té!
Hejdå alla Kajsas fina läsare ! ♥

1 2 3

Skorna ovan behöver jag för att klara denna höst och vinter!

boots- ett par låga boots måste jag införskaffa snart, inte just dom på bilden men ett par liknade.

hunters- känns som att det kommer vara en hel del regninga dagar i höst, så ett par hunters hade suttit fint på fötterna. Både snygga och användbara!

uggs australia- egentligen är dom extremt fula. Men eftersom det säkert kommer bli en svinkall vinter så är dom nog min räddning, om jag vill ha kvar mina tår vill säga! Vet dock inte om jag ska ha ett par svarta eller mörkgrå, vad tycker ni?


godnatt fina ni ♥

[jag och ellen har väldigt ofta kul med kameran, oftast så blir vi såhär fula! ;)]
Klockan börjar närma sig 11 och jag ligger och lyssnar på en massa chillmusik! Är grymt trött i kroppen efter träningen, känns verkligen att jag inte är riktigt frisk än..
Eleni och jag var ute på ett litet cykel äventyr i regnet.. Hon var tvungen att ha sitt godis som var hos Elin, och hon bor en bra bit ifrån mej! Påväg hem pajade iallafall min cykel, så vi fick gå. Eller ja, eleni cyklade och det gick väl sådär, haha! Nu ska jag strax släcka, är otroligt trött! Vi hörs mer imorogn, xoxo♥

stockholmstreetstyle

en massa fint från stockholmstreetstyle

monday

Denna fina bukett fick jag av Bella och Nils när dom kom förbi i lördags, fick även en sten! Gulliga vänner jag har va? ;)♥

Praoen idag gick bra! Satt mest vid datorn och sökte runt bland mäklare till något projekt dom hade igång. Men jag kommer att få ha lite egna projekt framåt veckan och nästa vecka! Känns riktigt skönt att slippa gå till skolan iallafall. Nu ska jag strax dejta kudden och imorgon så ska jag träffa Eleni, mysigt! puss sovgott ♥

kajsa idag

jeans-bikbok skjorta-h&m kofta-monki jacka-från spanien  halsduk-gina tricot väska-friis & company  converse
Ville inte riktigt fastna på bild idag.. så ni får ursäkta det svarta jag har för ögonen! Vad jag har i påsarna får ni se senare. puss ♥

plommonlila

monki/ armaniexchange.com/ jeffrey campbell/ svpply.com
Skinnshortsen ska inte glömmas bort i höst, det är bara att ta ett par strumbyxor under så är det fixat! En oversize klocka på armen är helt rätt, och jeffrey campells everest är ju lite för snygga!
[just nu springer jag runt på innebandyplanen, om ni ville veta lixom!]

saturday


Tjenixen vänner!
Har legat hemma i soffan hela dagen och druckit en massa äckliga saker mot förkylning. Känner mej faktiskt mycket bättre nu! Vid halv sex kom Nils och Bella förbi så vi stack ut en stund och senare till Bella. Blev tedrickande och snack! Cyklade hem och nu har jag precis ätit. Nu börjar  Robins, och det får inte missas! Sen så lägger jag mej och imorgon så får jag gå upp med tuppen. Gör ett tidsinställt och sen bloggar jag när jag kommer hem, vid halv två! Taggad till tusen men väldigt nervös!
sovgott, puss ♥

+fur+

Otroligt snyggt med en pälsväst över skinnjackan och det känns helt rätt med ett par jeans i en mörk färg!
Tror att jag ska leta upp ett par jeans i någon snygg färg och se hur det ser ut på mej, kan faktiskt bli snyggt, om man matchar rätt såklart!

09.38

Godmorgon!
Blev väckt redan vid åtta idag, eftersom familjen åker iväg för en golfhelg med släkten så fick jag ju säga hejdå! Jag kunde inte följa med eftersom jag har skånelagsuttagning imorgon, riktigt taggad men min förkylning blir bara värre och värre.. Just nu dricker jag te och någon brustablett som ska göra förkylningen bättre, hoppas verkligen det hjälper! Kan inte sumpa uttagningen för att jag är sjuk!
Nu ska jag fortsätta titta på glee, puss ♥

JFR.SE

Klickade hem dessa fina från jfr.se i onsdagskväll och igår låg dom i brevlådan! Blev väldigt chockad över den snabba leveransen. Sen att jag fick båda earcuffsen för 24 enkronor va ju helt galet.
Klicka in på jfr.se, dom har nya erbjudande varje dag!
puss ♥

dagens outfit!

+svarta jeans, och nya earcuffs( kommer ett inlägg med dom strax) skjorta-ginatricot tröja-bikbok
Gillar starkt kombinationen av kabelstickad tröja med en skjorta under!  Måste hitta en till tröja i någon snygg färg.

en gammal

Hemma från innabandy hallen nu. Bra match, fast dom förlorade med ett mål tyvärr.. Stolparna var verkligen inte på deras sida, men så är det ibland! Sista skoldagen imorgon, sen sticker vi ut på prao två veckor och sen en veckas lov på  det, känns helt okej faktiskt! :D
Nu ska jag gästblogga till Ellenor! sovgott ♥

den trettonde oktober 2011


[såhär seriösa är vi på de flesta bilder vi tar, haha!]
Tjenixen vänner!
Kom precis hem från skolan och nu sitter jag och äter mörkchoklad med passionsfrukt smak. Har haft mycket i skolan så jag har inte hunnit uppdatera.. Men imorgon är det fredag och läxfritt, så då är det klart att jag bloggar!
Ikväll är träningen inställd, bra faktiskt eftersom jag inte är helt kry så är det lika bra att den är inställd, annars tränar jag ändå.. Vi ska iallafall sitta sarjvakter till dam div 1, så det blir lite innebandy ändå!
Nu ska jag ta något att äta, vi hörs ♥

man blir alltid lika glad när...

..man kommer till skolan och det är helt öde. Då inser man att man har sovmorgon en halvtimme till.
Japp, precis sädär gjorde jag.. Men det är ju bara att ta cykeln hem igen, har bara 3 minuter med cykel till skolan så det är rätt chill! Nu ska jag ut och hoppa på cykeln igen, ha en toppen dag! ♥

11119

Hey dudes! Inte på väldens bästa humör eftersom matchen gick kasst.. Förlust med 4-2, alltid lika tungt! Båda målen kom från min klubba så jag får väl vara lite nöjd. Men det märks verkligen att jag har varit sjuk, konditionen ligger på 0.
Nu ligger jag iallafall i min underbara säng, nyduschad, finns absolut inget bättre! :) Fast det skulle vara rätt skönt om jag inte hade en bok som ska vara utläst till imorgon att läsa klart!
sovgott ♥

för evigt underbart

Känns som att jag vill gå och lägga mej igen, sängen ser ju lite för inbjudande ut! Finns inget skönare än att gå och lägga sig nyduschad i en nybäddad säng. jag.längtar.till.ikväll.!
sängkläderna är köpta på ikea och det är även pälsfilten(fake såklart!)
puss ♥

gameday


Sitter och taggar med en massa peppmusiik! Funderar starkt på att dra på mej matchkläderna nu, fast det är kanske lite tidigt.. sticker ju inte förräns halv 3 haha!
Nu ska mamma hjälpa mej att sätta upp en hylla i rummet, solong ♥

en miljon på banken men ingenting att leva för

[typ världens godaste te, smakar ungefär som chailatte och ja, då förstår ni väl?]
Har haft fullt upp idag, röjt på rummet, varit på ikea och så har min gudmor varit här på middag. Så bloggen har kommit lite i andra hand!
Från ikea så kom vi hem med en massa nys sängkläder, hylla till rummet, och världens mysigaste fakepäls filt(eller vad man kan kalla det).
Tänkte att jag skulle fota hela mitt rum, men en byro ska bara målas klart, den har grundmålats och nu ska den bli helt vit! Sen vänner, så ska ni få se det!
Ha en mysig kväll♥
xoxo

saturday morning

[härlig bild sen förra sommaren!]
Strålande sol ute och jag ska vara inne och röja på rummet(bombnedslag..)och försöka bli frisk! Vi hörs mer senare♥

under löven

[känns som att jag kommer tillbringa många höst och vinterdagar på espressohouse med en chailatte och en massa vänner!]
Hey folks!
Inte världens smartaste drag att träna fullt ut igår.. har numera halsont och förkylningen är snäppet värre! Får droga halstabletter,förkylningstabletter och dricka en massa te! Måste ju bli frisk tills söndag, seriepremiär och jag är taggad som satan! Träningen gick iallafall förvånadsvärt bra, hade inte räknat med det eftersom jag var halvsjuk.
Nu ska jag joina mami och lillasyrran i soffan med en kopp te, godis, ben & jerry och en bra film! låter helt okej i mina öron!

Princess vera wang

[knappt okej att lägga upp denna bilden...alldeles för kornig!]
Denna parfym använder jag mig av just nu! Luktar fantastiskt, och flaskan är supersöt!
Har en fruktig och lite vaniljaktig doft. Finns säkert i de flesta smink och parfymaffärer!

ett stilla regn

...det är dock inte så stilla utanför mitt fönster
Såhär ser det ut när man tittar ur genom fönstret, regn,regn och lite till regn. Väldigt mysigt när man sitter inne, mindre mysigt när man cyklar hem i motvind! Blir tyvärr ingen outfit idag eftersom jag va så blöt när jag kom hem..! Ska göra en kopp te och senare dra mej mot träning. taggad? om jag är!
Fick ju inte träna i tisdags och det är match på söndag, så träning behövs!
Blir otroligt glad när jag kollar statistiken och den bara går uppåt, ni är bäst ♥

världens underbaraste vänner

Idag har jag umgåts med filurerna ovan! Tittade klart på säsong 7 av grey's och fotade lite! Nu ska jag bänka mej framför tvn, första avsnittet av säsong 8 börjar om 5!
pusss ♥

dagens

/skjorta-bikbok/jeans-bikbok/halsring-guldfynd(lånad av ellen)/converse/lite silverringar -H&M/

Godmorgon vänner!
Sitter med ansiktsmask och hårinpackning(igen!) haha. Ellen kommer hit vid halv nio och så ska vi baka frukostbullar, vi har det som hemkunskapsläxa till idag så det är väl på tiden att göra dom nu!
Vi ska även h ett hemkunskaps "prov" och Eleni har min bok så jag har inte kunnat plugga, men Ellen tar med sin så jag hinner plugga lite iallafall!
Tror att vi sätter igång ett avsitt grey's också, måste hinna se klart säsongen tills ikväll, men jag har bara 2-3 avsnitt kvar, så det ska jag nog hinna :)
Ha en härlig dag, så hörs vi senare ♥

så fint

jacka-phillip lim/thisha-acne/jeans-thopshop/skor-scorett/väska-scorett
jackan är ju lite för snygg, priset är dock inte lika roligt, $970..  och väskan, någon som vet om den fortfarande finns att köpa, eller om den finns på tradera eller något? älskar den ♥

1735

Nu sticker jag och kollar på träningen, vi får våra träningsoveraller idag! Inte helt frisk än så får inte träna...  Vi hörs mer ikväll ♥

tredje oktober

Mamma har bakat kanelbullar så nu har jag precis ätit det tillsammans med mjölk, något av det godaste som finns.
Ebba och Ellen va förbi en stund, vi snackade lite och åt kanelbullar! Tror att jag tar en alvedon och sticker till skolan imorgon, kan inte missa mer än en dag.. då kommer jag inte hänga med alls! Men jag skippar träningen imorgon och kryar på mej till helgen, det är seriepremiär så det får jag inte missa!
Nu ska jag strax lägga mej så att jag förhoppningsvis blir pigg till imorgon! sovgott ♥

balenicaga

fint,fint,fint från balenicaga!

sjuk tjej..

Hallå finingar! Allt bra? Själv ligger jag hemma med feber och huvudvärk.. Fast det börjar bli lite bättre nu, det var värst i gårkväll, det var därför ni inte fick något inlägg på kvällen! Har precis duschat, haft hårinpackning och ansiktsmask, så nu är jag mjuk som en bebisrumpa och håret luktar underbart. Känner mej alltid friskare när jag har fräschat till mej!
Fick precis reda på att jag har gått vidare till sista skånelagsuttagningen! Så av 90st är vi numera 26 som alla vill ha en plats i skånelaget, mellan 18-20 kommer att gå vidare! Så just nu är jag sjukligt(hahah, det blev ju liite komiskt!) glad!
Nu ska jag äta dumlekolor och försöka se klart grey's säsong 7, 8an börjar ju nu på onsdag på femman!
Hoppas ni mår bättre, puss ♥

Black n' white

skjorta-Alexander Wang/pumps-YSL/skinnbyxor-Balmain/halsring-mark walsh and leslie chin/totebag-Phillip Lim

frulle

Sitter och käkar frulle, chaite, juice, mackor med philadelphia,salami och tomat! Bra start på dagen :)
Har inga direkta planer för dagen mer än att jag vid fem ska sticka hem till Eleni. Mår inte allt för bra idag, förkyld och ont i huvudet, men det blir nog bra framåt dagen! solong dudes ♥

du är nog den

Hallåå!
Kom hem från Ellenor för ett tag sen, har haft en härlig dag med världens bästa vän ♥
Vi cyklade till ica och köpte Ben & Jerry och sen vidare till en mysig bänk vid havet och tryckte i oss den! Senare stack vi till hallen och tittade när p97 spelade, där träffade vi Johanna och Bella också:)
Ellenor och jag hade cykelrace påväg hem till henne, inte ett vanligt cykelrace utan ett där man sitter på pakethållaren, vi lyckades ta oss hem utan några större skador, lite ont i rumpan bara! haha. Lite såhär ser våra härliga dagar ut, mycket skratt och snack! Sov gott vänner, vi hörs imorgon! ♥
just nu: ligger i sängen och lyssnar på Melissa Horns nya album, fiiint!

dagens outfit




skjorta-ginatricot/bandeu-monki/jeans-cubus/ringar-h&m/earcuff-JFR/converse

1 oktober

Idag är det en sån dag när ingenting i garderoben är bra. Ingenting sitter bra.Ingenting är tillräckligt snyggt.Allting är bara fel. Det är inte tillräckligt varmt för att ha shorts,men det är för varmt för att ha jeans. Jobbigt läge..
Får fortsätta klicka runt på stockolmstreetstyle och se om jag kan få lite inspiration. Hade gärna kopierat outfiten ovan rakt av! Snyggt med helsvart och sen en färgklick som den röda skinnjackan.
ps. känns verkligen inte som första oktober, snarare 1 juni!

simma lugnt!

saturday morning

Godmorgon finingar!
Solen skiner även idag, skönt om det håller sig hela dagen. Ska strax ut och sälja kvällan med min sis och sen så sticker jag till Ellenor. Har inga riktiga planer för idag, men vi hittar säkert på något kul!
Nu måste jag göra mej iordning, ha en härlig dag i solen! Vi hörs ♥
[en bild ni säkert sett x-anatal gånger!]