ELENISPENIS GÄSTBLOGGAR!

från vänster : tilde , jag , kajan!
Hejhej alla kajsas läsare! Eleni här , en av kajsas smått gullige kompis. Och om ni undrar varför det nu står "elenispenis" på rubriken är det för att Kajsa & Tilde kallar mig för det !  no lifers ...
Men anyway ! Jag tyckte det blev lite för stilla på kajsas blogg så jag tog mej tid att göra ett inlägg på hennes blogg ! Kajsa ligger just nu hemma och är sjuk , henne saknade man i skolan idag :/
Jag hoppas att hon blir frisk till imorgon ! För då ska vi nämligen till Lund med skolan , eller ja alla 7;or. Och om jag känner kajsa rätt kommer hon ta med sig sin kamera och gå loss med bilder under dagen haha! Så det kommer nog lite bilder i veckan ;) & kajsa hälsar så gott att hon börjar blogga någon gång nästa vecka när hennes nya design är klar!
Men jo annars då ? Hoppas ni mår lika super duper bra som jag gör , solen skiner äntligen här i malmö ! Det var ju nästan så att vintern kom krypande tillbaka.. Men nej nu ska jag snacka med kajan och se hur hon mår , ni får ha det så bra nu !
/ eleni

dagens outfit ♥



linne monki/bandeu monki/byxor monki/skärp ginatricot/converse




lördagfjortondemaj




Hej!
Är hemma hos Ellenor nu.Vi har precis varit ute i solen och fikat med oreos, marabukakor och festis,sjukt gott!
Vid halv sex så sticker vi till Isabella och sover där.
Just nu: Ellenor och jag leker arga leken.. hahhaha, jag suger på det. Bärjar skratta innan vi har börjat, haha..

Det kommer upp ett outfitinlägg lite senare, och det kanske bli något inlägg ikväll. Puss ♥


världens finaste vänner ♥

Titta vad Ebba och Ellen kom förbi med.Jag måste ha världens finaste vänner! Har ju legat hemma hela dagen.
Nu känns det lite bättre, men jag skulle egentligen spelat tennismatcher imorgon, men det blir inget .
Nu ska jag fortsätta mumsa på mitt godis ♥

new !

oj detta blev många bilder..
Detta va iallafall det jag köpte igår + ett vanligt vitt baslinne. Jag tänkte ha cykelbyxorna under klänningen jag köpte för ett tag sen , den är nämligen ganska kort så det behövs!
jag stannade hemma från skolan idag, var inte alls pigg och mitt huvud dödar mig! ..

todays

[snabba bilder på dagens.]
stickadtröja(ny)-Monki
bandeu-Monki
skärp-GinaTricot
byxor-Monki
mycket från Monki idag , men jag gillar't ;)

fredagen den trettonde

Hej på er ! Sitter och lyssnar på Maggio, kommer aldrig tröttna på hennes nya album!
Pluggar fortfarande no, hur kul ?! ..
Känner inte att jag behöver kunna stensötans livscykel (jag vet inte ens vad stensöta är..) jaja.. Jag mår inte på topp heller, ont i halsen och huvet. Men får sticka till skolan och göra provet , sen får jag se hur jag mår!
Nu ska jag fortsätta med pluggandet , och så tänkte jag ta en outfitbild. xoxo
ps. det är ju fredagen den 13:de idag.. känns ju bra att göra prov då. fast då har jag ju nått att skylla på om det går dåligt haha..

torsdag !


[bjuder på denna extremt fina bild, hahhahha]
Tjenixen finisar ♥

Sitter just nu med näsan i mina noböcker.. Roligare kunde man ju haft det en torsdagkväll. Min dag har iallafall varit awsome ! Har varit i stan med mamma och lillasyster, fick med mig en massa fint hem!
Tänkte ta lite bilder imorgon så ni får kika in här då ! ;)
Nu ska jag återgå till svampar och blommor , kul .. Hoppas att ni har det roligare , puss 

dags att dejta kudden ♥

[ni får en gammal bild i repris ;) ]
Nu ska jag strax hoppa i säng ,skola imorgon.. Ska sticka in till stan en sväng med mamma , ni får se vad jag får med mej hem imorgon. Puss och sovgott!♥
ps. Har fått en hel del nya läsare ser jag! Tack och åter igen tack , hoppas ni stannar :)♥

fråga ♥

Svar: Klart att jag kan fixa det! Men jag har bara en grej jag måste fixa innan rummet är helt färdigt. Men jag lovar att göra ett inlägg om det så snart som möjligt. ♥

110411

Hejsvejs! Vädret är fint idag med , känns ju nästan som Juni! Vi nio ska jag ta cyklen till Ebba så ska vi ta bussen in till stan tillsammans. Vi ska nämligen på teater och stadsvandring med skolan, chill.
Senare idag så är det tennis- och innebandyträning, så jag kommer nog inte blogga mer idag, eller jag kanske fixar ett tidsinställt.
Nu ska jag fortsätta chilla med härlig musik! ha en underbar dag , puss ♥

longboard♥

sjukt god kombo, philadelipia och jordgubbar.
Har haft en härlig dag ute i solen med Ebba och Ellen. Vi var ute en lång runda nere vid havet och åt glass! Och jag åkte longboard för första gången,  sjukt härligt! Kommer att sno lillibrorsans longboard flera gånger. Nu ska jag skicka bilder till Frida som gör min nya design, det kanske jag inte har berättat? Men jag ska iallafall få en ny design , lite somrigare och mer bilder och sånt. Den jag har nu är ju så grå och tråkig. pussen ♥

blommigt

HM 149:-
Bilderna gör inte klänningen rättvisa , men ni lär få se bilder när jag har den på mej i sommar ;)

17.27

jag tycker att ni ska kika in på denna snyggingens blogg, grym !
Hej på er ! Sommarvärme ute och livet rullar på. Känns ju inte helt fel att kunna springa runt i linne! Nu ska jag snart ta cykeln hem från Ebba och så tänkte jag fota lite i trädgården , våra körsbärsblommor har slagit ut! Ciao ♥

gårdagens outfit ♥

solglasögon-lindex / linne-esprit / bandeu-monki / byxor-monki / skor-skopunkten / väska-spanien

bildbomb ♥

vi käkade på Redfellas.
snygga Ellenor!
Ellenor köpte skor ;)
Espressohouse ♥♥
Den tog slut snabbt.. :)
Hej! Blogg.se strulade igår så det gick inte att blogga.. Så outfit- och detta inlägget får komma upp idag istället. Jag var ju i stan med Ellenor igår. Vi hade det mysigt och gick mest runt och fotade haha. Jag har inte så mycket mer att berätta , det räcker att ni tittar på bilderna. Nu ska jag strax ta mig till skolan , vet inte riktigt vad som händer efter skolan, får se om Ebba vill hitta på något.
puss!
ps. juste, jag skulle ju ladda upp bild på min klänning, det får ni ikväll;)

yellow

Tjenixen sunshines !
Solen strålar idag och det är varmt och skönt. Ellenor och jag tar en svängf upp i stan , jag har sett en klänning som jag kanske ska köpa. Senare ska vi sticka hem till Ellenor och fota. Vi får hoppas på att det blir några bra bilder.
Ha dé ! ♥

solnedgång

[tagna för någon dag sen , den sista har ni redan sett.. men det blev inte många bra så ni får den igen]

VENDREDI

Tjena mittbena ! Nu ska jag strax ta cykeln till skolan, matteprov idag.. Annars är det nog ganska lugnt. Efter skolan hänger Eleni med mig hem och vidare till tennisträning. Senare vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på , men ni kanske kan få nåra bilder eller något imorgon ;)
Och juste , imorgon så är det avslutning med innebandyn. Hela klubben ska samlas och så kommer vi att få se våra nya matchställ , prisutdelning och lite tävlingar. Nu ska jag borsta tänderna , puss!

dagens ♥

[extremt dålig bild , men jag hann inte ta en bättre]
svart kofta- spanien
linne-monki
skärp-ginatricot
jeans-lee
halsband(nytt)-bikbok

i staden växer inga blommor

Tjenixen folks !
Sovmorgon idag så jag börjar inte förrän 09.25, gött! Efter skolan så blir det tennisträning och efter det så blir det innebandyträning, så kommer mina onsdagar att se ut några veckor framöver. Sitter och lyssnar på Veronica Maggio, har kärat ner mej i hennes musik, och jag har bara 6 minuter kvar på spotify.. ska övertala pappa om att fixa spotify ikväll, eftersom att vi inte hann igår.
Nu ska jag skiva lite mer på en svenska uppgift, sista minuten plugg är det bästa .. haha (;
[jag har tidsinställt ett inlägg med dagens outfit]
update: och där va spotify för denna månaden slut ...

new in ♥

detta fina fick jag med mig hem från stan idag. 79:- på Bikbok!

sju sorger och åtta bedrövelser sen

Hej! Jag sitter och väntar på att lillasyrran ska bli klar i duschen och lyssnar på lite härlig musik. Nu har ju spotify börjat ta betalt , och jag tror att jag fixar premium ikväll, för alla bra låtar har jag redan lyssnat på fem gånger.. Och det är inte många timmar kvar denna månaden. Hur tänker ni som har spotify göra nu när man måste betala?♥
Som jag skrev i förra inlägget så ska jag upp i stan med Tilde och Eleni idag, får se om jag hittar något.
Nu är duschen ledig! puss,ha en bra dag!♥
[härlig bild sen i förra sommaren♥]

finns det en så finns det fler

Ligger och myser i min säng med lite grey's avsnitt, låter väl inte helt fel när det regnar ute?
Har varit helt off idag, jag är verkligen sjukt trött, haha. Vet egentligen inte varför men jag är helt slut. Studiedag imorgon, det är nog den studiedagen som jag har upskattat mest! Ska bli så skönt att sova ut och framåt dagen så tar jag en liten runda upp i stan med Tilde och Eleni, fint!
Nu ska jag återgå till grey's. xoxo
ps. ni får ursäkta det extremt hoppiga inlägget jag gjorde igår. nu när jag läser det i efterhand så märker jag hur trött jag var.. haha

Ben & Jerry ♥




Tjena!..... läget ? (titta här) hahah , dör lite när jag ser denna videon !

Igår så spelade jag innebandy i Bromölla hela dagen. Vi spelade en cup med blandade spelare från hela skåne. Det gick inte så bra för mitt lag, men det var kul! Vi var där mellan åtta och sex ungefär så jag var inte hemma förrän vid åtta.
Jag spenderade iallafall min valborg med Ellenor. Vi gick ner till bålet en liten stund och sen köpte vi chips och dippa. Vi var i säng vid 12 och somnade direkt. Vi har precis varit och köpt Ben & Jerry half baked. Men den är redan slut. Jag ska snart sticka hem och plugga lite, kul såhär en söndag. Och jag ska lägga mej tidigt ikväll, jag är sjukt trött efter denna helgen haha.

Ni får ha en fortsatt bra söndag, hej !