plugg..

[lite såhär ser det ut när jag pluggar]
Borde egentligen inte blogga nu, men det är så drygt att plugga.. Har varit iväg och köpt nya träningsskor med pappa precis. Och nu ska jag återgå till pluggandet(haha råkade visst skriva plugglandet först,stämmer rätt bra ändå!)
Ni får ha en mysig kväll!

earcuffs

Dessa fina klickade jag hem från JFR för någon dag sen, och när jag kom hem idag så hittade jag dom i brevlådan! Så fina.
Den med fjädrarna mäter 16 cm, så den hänger hela vägen ner till axeln och den lilla med silverfjädern cirkus 3 cm.
Nu ska jag råplugga ett tag, tagga..

wednesday morning!


Godmorgon, sovit gott? ♥
Sitter och pluggar franska, ska strax gå upp och göra mej iordning. Kanske kan fixa en outfit bild, om jag hinner!
Efter skolan så ska jag sticka och köpa nya träningsskor med pappa och senare ska jag bara plugga. Inte så kul, men det måste göras.
Känner att jag måste ha lite ny musik, så ni kan väl skriva lite sköna låtar? Skulle bli jätteglad om ni gör det!
tillbaka till franskan nu, ni får ha en härlig dag! xoxo

fullt upp


[eleni]
tjenixan!
Kom hem från första innebandyträningen på typ 4 månader för cirkus en halvtimme sen! underbart att äntligen få lira lite. Var iväg och köpte en ny klubba igår så det kändes lite ovant, men det blir nog bättre snart!
Ledsen att bloggandet blir kasst nu när skolan har börjat, men 8an ska ju vara de värsta läsåret,och det känner jag redan av! Så det blir mycket plugg, tyvärr. Men jag ska försöka fixa lite utkast som jag kan slänga upp när jag har ont om tid!
Imorgon har jag skolveckans skönaste dag, börjar halv 11 sen franska,musik och hemkunskap, hur chill?!
Nu måste jag ta mej en dusch, och sen läsa igenom lite hemkunskap! Vi hörs imorgon, kram ♥

ellenor wendel har varit i farten.......

HAHHAHAHHA, fick mej ett gott skratt precis när jag insåg att Ellenor har varit inne på min blogg och gjort lite inlägg.. Tänker inte ta bort inläggen för ni kommer nog också att få er ett skratt och ett gott skratt förlänger livet ju! Men jag hoppas verkligen att ni förstår att det inte är sanna saker som står där hahahaha.
Nu ska jag iallafall göra mej iordning och träffa Ramtulla(hahahahahhahaha nää)! Förlåt för att detta blev ett flummigt inlägg men jag kan inte sluta skratta!
Ni får ha en bra dag, puss ♥

NY MOBIL!

Fick hem min nya mobil igår, som jag och mamma beställde förra veckan. Är såååå glad för den! Fast den kostade 3.895:- så är det så värt det! Hihi, min lilla bebis. Och till alla er som har iphones och sony ericsson och skit, fattar ni inte att man ska ha nokia?! daaaaaa

FÖRSTA VIDEOSARNA NÄR JAG SJUNGER

Spelade nyss in två videos till alla er bloggläsare eftersom det har varit några styckna som frågat ifall jag kunde göra det! Hoppas ni gillar det - no hate.
Min vän Eleni gjorde en igår också, hjälp henne att få 9 miljoner visningar!
kommentera gärna vad ni tycker! puss :*

min dag i fredags:

jag började dagen med att stiga upp ur min underbart sköna säng

sedan käkade jag lite frulle, det blev rivna morötter och blodkorv och en klick lingon. mums!
sen gick jag in på toan, borstade håret, tänderna och rakade mig, precis som alla andra mornar.
sen var det dags för skola! träffade alla mina underbara vänner tony och ramatulla ♥
skoldagen rullade på, efteråt träffade jag min pojkvän chow för ett besök på sjuhuset. jag har nämligen fått några utslag som jag inte riktigt vet vad det är. får tillbaka provsvaren om någon vecka. (doktorn tror att jag ätit för mycket salami, därav formen på utslagen)...
sen var det hem och mysa med min underbara familj som jag presenterade i inlägget under.
puss, hörs senare!

älskade familj ♥

säg hej till min mamma:
pappi:
lillasyster astrid:
och lillebror måns:


110828

Godmorgon finingar! ♥
Idag skiner solen och jag ska sitta inne och plugga, hur kul? Tänker iallafall göra pluggandet lite roligare genom att sticka hem till Ellen och göra det tillsammans med henne. Men det känns ju inte särskilt kul att behöva plugga när det är helg, då vill man ju bara chilla!
Just nu sitter jag och lyssnar på musik och ska nog sätta på ett avsnitt grey's innan jag gör mej iordning!
Ni får ha en mysig dag, puss!

27 augusti 2011

[drömfångare som jag fick i födelsedagspresent, älskar den!har dock inte hittat ngt bra ställe att hänga den på]
Ellenor stack precis och nu ska jag göra mej iordning, vi ska iväg på middag ikväll. Ellenor och jag har bara chillat idag,tittat på grey's.
Kul att statistiken höjs direkt när jag börjar blogga igen! ni läsare är bäst! ♥
xoxo

säsong 6 och melon

Ska sätta igång ett avsnitt grey's nu, mitt största beroende! Och mumsa på lite melon, mys. Ellenor kommer nog hit senare, om vi orkar hahaha. Jag är otroligt seg idag,känns verkligen att skolan tar all energi..
men vädret är faktiskt ganska mysigt,regn ärdet perfekta mysvädret! ;)

23.06

Hallå vänner!
Ellen och Ebba är här och vi ligger och myser med Grey's! Ledsen att jag inte bloggat, men jag har verkligen inte haft tid..
Nu ska vi sätta oss vid skype och se om det finns någon rolig att snacka med, dom flesta är nog inne på malmöfestivalen men jaja. Imorgon så ska jag träffa Ellenor, om det blir bra väder så ska vi nog fota lite! Nu ska jag vara lite social! ni får ha en mysig kväll, så hörs vi imorgon! ♥
ps.har ju även fått in en ny design,inte helt nöjd.Men den ska finslipas lite.Det har ju av någon anledning kommit en rosa fläck i headern? haha.. om ni inte ser den nya designen så tryck f5!

B-DAY!

yes, nu har jag blivit 14! sköönt! Lyckades även klara hela skoldagen utan något äggkastande, tummen upp!
Har fått en hel del fina presenter, vet inte om jag fotar dom, tror inte att jag hinner det..
Nu ska jag umgås lite med Ebba och Ellen, mys!
puss ♥

nattblogg!

Ligger i sängen och kan inte sova, det kanske beror på att det är min b-day imorgon! Nu fyller jag fjortis haha! Det blir tårta på sängen och sen sovmorgon till halv 11, slutar redan vid 2 och då ska jag in till stan för att köpa ny innabandyklubba! Senare blir det käk på restaurang med familjen,farmor, farfar och morfar! mysigt! Får se om jag hinner uppdatera, men jag ska nog hinna slänga in iallafall ett inlägg.
Känns ju kul att gå i skolan när man fyller år.. stor risk att man blir äggad, sjukt onödigt!..
Nu ska jag försöka sova, önska mej lycka till! puss♥
ps.bloggen ser hemsk ut just nu! men jag får fixa det imorgon eller på torsdag! :)

black

Otoligt snyggt med helsvarta outfits och ett maffigt guldhalsband!


bara så att ni vet så ..

håller jag på att göra om bloggen lite, därför kan det se lite konstigt ut under dagen! ;)

next up: school

[från sommarstugan]
Nu ska jag strax dra mej till skolan, hade varit fett skönt med någon vecka lov till! Och jag känner mej extra taggad för skolan idag efter som vi ska ha prov..typ jetetaggad..
Efter skolan så måste jag städa rummet, och senare blir det träning! :)
ps. Ni som komenterar anonymt eller inte har blogg, kan inte ni skriva eran mejladress?skulle vara kul att veta vem alla är! :) kram!

casual

snyggt att stoppa in en t-shirt lite slarvigt i en tajt kjol! och armsmycket, hur snyggt är inte det?!

♥♥

Hallåå där ute! (haha.. det lät töntigt!)
Stack hem till Ebba imorse och gjorde mej iordning tillsammans med henne och Ellen. Vi började klockan 10 och slutade vid halv 11, chill! Fick även reda på att vi ska ha prov imorgon, hur kul?! känns ju som en bra start lixom, lärarna börjar plåga oss direkt!
Senare stack jag in till stan med ett gäng vänner! Andreas Wijk och Kenza va ju på Triangeln så vi stack såklart dit! Och Andreas Wiljk, såååå sjukt snygg! Fotade med Ellenor och Megans kameror för jag hade inte min egen med mej, fick inga toppen bilder, men någon blev det allt! Nu glömde jag nästan det bästa av allt, han log åt mej hahah :) kommer leva på det ett tag, så fint leende! måste vara den snyggaste killen i världen typ! :D

är det såhär det känns att vara lycklig

Heeeej! Jag har haft den bästa kvällen på länge! Daniel Adams-Ray och Veronica Maggio, ja det kan väl inte gå fel? Det va iallafall helt awsome, Daniel Adams-Ray i all ära men Veronica Maggio, finns inte ord så sjukt bra hon är! Nu måste jag dra mej till sängs, skola imorgon ju.. Lovet har väl inte varit det bästa, pga vädret.Men med denna kväll som avslut så spelar det ingen roll hur vädret har varit, för detta va helt underbart!
sovgott finingar!

söndagen den 21 augusti

[pic.från sommarstugan]
Hallåå där! hur mår ni? ♥

Själv mår jag toppen! Har precis legat ute och solat en stund så jag får hoppas på lite färg. Känns ju kul att solen kommer typ tre dagar innan skolan börjar(ja, den visade sej lite i fredags och igår också!). Vid tre tiden sticker jag in till Malmöfestivalen med några vänner och tittar på Sabina som ska sjunga! Ni kanske kommer ihåg att jag la upp ett inlägg där hon sjöng, annars kan ni hitta det här!
Nu ska jag göra mej iordning sen drar jag till Ellenor!
Ikväll så blir det Malmöfestivalen igen för att se Daniel Adams-Ray och Veronica Maggio! Ni får ha en mysig dag! kramar ♥

FRIDAY I'M IN LOVE !

[gammal bild i repris!]
Hajj! Har precis gjort mej iordning och strax kommer Ebba, Eleni och Ellen hit! Malmöfestivalen öppnar ju idag så det ska blir kul! Vädret är dock inte så fint idag, igår va det ju soligt och varmt så jag hann få lite färg! Nu sticker vi! hejdå!♥

19.22



tjenixen vänner!
Har precis kommit hem från träningen, sjukt ont i benen nu! Kommer antaglingen inte kunna gå imorgon haha. Imorgon så börjar äntligen Malmöfestivalen! Så jag sticker in med Eleni, Ebba och Ellen och sen så kommer vi antagligen träffa en massa folk där! Nu ska jag ta mej en efterlängtad dusch och sen ta något litet att käka! Ni får ha en mysig kväll, ciao♥



next up: sommarstugan!

hej folks!
Nu sticker jag till sommarstugan och stannar där i två dagar. Måste dra hem på torsdag eftersom jag har träning på kvällen, och det missar jag inte! Tar med mej datorn, men vet inte riktigt hur det blir med internet.. Det bir svampplockning,promenader och mest en massa mys! Vi hörs på torsdag om inte innan, kanske kan fixa något förtidspublicerat inlägg också! puss!
[lite såhär ser det ut vid sommarstugan, myyyys!]

lycka är om man ger bort den

Godkväll på er! Har precis hoppat ur duschen och är väldigt trött i kroppen efter träningen. Mamma och pappa
kommer strax hem från en promenix och då blir det mys med blåbärspaj och te! Vet inte om det går något bra på tv ikväll, men det blir nog något avsnitt av grey's iallafall! Nu ska jag titta lite på tv, ni får ha en fin kväll! xoxo♥

sunny

[gulliga ebba!]

Hallå! Sovit gott? Det har jag iallafall gjort! Ellenor och jag har bara tagit det lugnt nu på morgonen. Jag har beställt en almanacka från personligalmanacka.se , riktigt kul att göra en och så blir det mycket roligare att skriva in läxor,prov och m.m! Nu ska vi göra oss iordning sen sticker vi till Ellenor. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på men det är strålande sol, gillar't ! Det har ju inte varit fint väder på år och dar. Ikväll blir det träning, riktigt sugen på att träna. Ha en mysig dag i solen! puss ♥

marshmallows

min övergrymma marshmallowgrillare!
I torsö så blev det marshmallowgrillande, sjukt gott dom första 3 sen blir det bara äckligt haha. Men jag lyckades iallafall komma på världens grymmaste grillpinne, som ni ser ovan!

brunchen

Scones, jordgubbar,fruktsallad, äggröra,bacon,blåbärsmuffins och en massa annat gott mumsade vi på imorse! Ellenor kom hit för en stund sen och nu ska vi dra oss till affären för att köpa ben & jerry's(för det gör vi ju aaaaldrig!;)).Sen sätter vi nog igång en film! Nu är Ellenor rastlös, haha. puss♥

crochet

Tröjan på bilden är mitt senaste inköp, 249:- på BikBok helt klart värt!
Kommer antagligen att matcha den som på bilden, med höga jeansshorts och tröjan instoppad, men jag tror inte att vädret kommer tillåta det mer iår.. Så då kör jag på lite halft instoppad i ett par tajta jeans!


breakfastlunch

[en bild från våran photoshoot, den blev tyvärr misslyckad..vädret som vanligt]
Nu ska jag tvätta ur hårinpackningen sen sticker jag till Ebba för brunch. Blåbärsmuffins,scones,fruktsallad,te och en massa annat gott! Senare ikväll kommer Ellenor hit och stannar över natten. Har inte träffat henne på mer än en vecka, och det är väääldigt ovanligt för att vara oss haha. solong dudes!

torsö ♥

[lite spontanbilder från torsö!]
Hej finingar!
Kom hem får någon timme sen, ha haft det grymt bra! Men jag orkar inte blogga ordentligt nu. Så jag hör av mej imorgon! sovgott ♥

smultronstället




[bilder från när vi va i torsö för någon månad sen,hoppas verkligen att det blir bra väder, så mycket mysigare]

Just nu sitter vi antingen inne och spelar kort och myser, eller så har vädret blivit bra så att vi är ute på en mysig cykelrunda,nere på stranden,ute i skogen eller kanske ute på ett fint fält och fotar! Hoppas att ni har det bra där hemma, för jag har det antagligen hur bra som helst! ciao.

feathers

fjädrar i alla möjliga färger,former och kombos, hur kan något vara fint till allt? jag älskar fjädrar! har dock nästan inga smycken med fjädrar men det måste jag införskaffa!
hur fint är inte halsbandet längst till vänster egentligen? jag blir knäsvag.

två från i söndags!

canon eos 550D-EF 50mm 1:1:8

Grey's anatomy


Sitter och tittar på grey's nu, femte säsongen! Jag är fast, så otroligt bra! jag hör av mej innan jag sticker.
solong! ♥

packar!


[här ovan har ni beautyboxen jag har packat ner mitt smink och en massa smycken i]

Nu packar jag inför helgen. Vi ska ha en grym photoshoot om vädret tillåter så jag packar ner en massa fint! Kameran ligger på laddning och jag ska sticka hem till Ellenor och låna hennes objektiv(vet att du läser detta, så taaack! :)) innan vi åker också. Ska sätta mej och göra lite tidsinställda inlägg nu, vet inte hur många det blir men minst ett om dagen!

simma lugnt!

sänker volymen, låter alla sjunga med

snyggeellen!
marshmallows,rollokolor och mentos! ;)
Känner mej otroligt kass som inte har bloggat men jag har haft tre fina vänner här över natten så jag har inte haft tid att blogga. Eleni stack tidigt i morse för hon skulle iväg med tåget! Sen somnade vi om igen och vaknade i hyfsad tid! Ebba ville in till stan men den orkade inte jag och Ellen, vi va ju där igår, haha! Fick med mej en väldigt fin virkad sak hem förresten, kommer upp imom som närmaste dagarna!
Imorgon så drar jag till Blekinge till Ebbas sommarstuga och stannar där till söndag! Jag fixar några inlägg så att ni får lite att läsa fast att jag inte är hemma :) Nu ska jag fortsätta kika runt på romwe.com, sjukligt snygga kläder! puss! ♥

the human centipede

Internet har inte funkat idag, där av den dåliga uppdateringen! Nu ska vi se filmen här ovan. Sov gott, puss ♥

höst 2011-chanel

långa klänningar i olika material!
kostymbyxor!
kappor i olika längder och färger!
svart med vita detaljer!
knälånga klänningar!
Chanel kör på väldigt mycket svart,grått och vitt! men det kommer även lite färgklickar här och var, som de gröna och röda kapporna! Och hur snygga är inte bilderna egetligen? otroligt fint med bakgrunden och de vita träddecket!

9 augusti 2011

[ph:fashiontoast.com]
Ledsen att jag inte bloggar förräns nu, men vi vaknade sent och sen skulle vi egentligen in till stan men vi strunade i det och nu sitter vi och tittar på film istället! Klockan sex blir det träning med mitt underbara lag och senare blir det nog bara mys hemma! Nu ska jag fortsätta titta på film, vi hörs!♥

what's meant to be,will always find it's way

Som jag sa imorse så stack jag ju till Tilde och kökade frukost! Hon hade bakat scones, supergoda! Har haft en mysig dag men henne och Eleni,bara tagit det lugnt. Senare stack jag till Ellen med Ebba och drack mängder av te,skrattade och hade det mysigt. Ebba var sugen på ett kvällsdopp så vi stack ner till bryggan så hon fick doppa sej! Nu sitter vi och tittar på Fantomen och jag stannar här över natte! Ni får ha en mysik kväll, puss♥

frulle


[old pic]

Morning dudes!
Nu ska jag bara göra mej iordning sen sticker jag till Tilde för frukost, hon har bakat scones, så gott! Efter det tar vi oss till Eleni som äntligen har kommit hem! Får se om jag slänger in ett litet inlägg under dagen bara, men det är inte alls säkert! Jag förtidspublicerar ett också! Vi hörs ikväll, puss ♥


kajsa idag

//tröja-carlings/jeans-bikbok/converse/väska-hannahs//
[kände för att göra en annorlunda redigering, vad tycks?]

tomatoes

Till kvällsmat idag så blev det tomatsoppa med krutonger, gott! Haft en mysig dag med Hannah och Ebba, först så va jag och Hannah ute och fotade, som ni såg i förra inlägget och senare kom Ebba! :) Imorgon så kommer Eleni hem(hon har varit i Grekland i 5 veckor, vadå avundsjuk?), har saknat henne otroligt mycket! Så Eleni, jag och Tilde ska träffas såklart. Det blir aningen entré eller chill med film, får se vad Eleni är sugen på!
Nu ska jag snart sova, måste somna i tid för en gångs skull! Det var någon som hade fest på gatan igår och spelade hög musik till 3, så jag somnade inte förräns då.. sov gott finingar ♥

sunday afternoon

canon eos 550D-EF 50mm 1:1:8
Det blev fint väder ändå, så Hannah och jag stck ut och fotade! Vi fotade med Hannahs nya objektiv och det blev grymma bilder! Kommer inte att lägga upp alla bilder nu, men dom kommer lite då och då. Nu har Ebba också kommit hit och vi tittar på "Just go with it", har redan sett den men den är bra! :) ciao ♥

höst 2011-prada

svart,vitt,rutigt,päls och ormskinn visades på pradas visning i februari!
Kommer nog inte köra på något av detta i höst, eller jo det skulle vara helsvart isaåfall! Men det andra gillar jag inte alls.

Just nu:

sitter jag med hårinpackning och Mumford & Sons på hög volym! Ska strax sköja ur inpackningen och sen så gör jag mej iordning och sticker till Hannah! Det blir nog en massa Ghost Wisperer och kanske en liten photoshoot, kan ju faktiskt bli väldigt snygga bilder även i regn! Nu är det dags att skölja ur inpackningen, hörs!

j'adore

'
mina drömmar om paris kommer inte försvinna förrän jag har en lägenhet där!
Fast att jag aldrig varit där, så vet jag att jag älskar det.

och nu så öser regnet ner igen..

Att det aldrig blir fint väder..men det är väl såhär svensk sommar är, tyvärr! Nu åskar det också, och jag hatar det, känns ju som att den ska slå ner i huset, har även en skällade hund där nere..bättre kan det väl inte bli?!
nä, nu ska jag sluta vara så negativ! Imorgon så sticker jag hem till Hannah för filmtittade och kanske lite fotande, får se hur vädret blir! Ebba kanske också hänger på fast det vet hon inte om än! Nu ska jag fortsätta lyssna på fin musik och klicka runt på weheartit.com, dör lite när jag ser alla fina bilder. nattinatti ♥
kan ju lika väl vara höst om det bara ska regna.. NÄ nu vill jag ha soooool och sommar dom sista veckorna av sommarlovet! börjar ju få lite ångest över att det bara är två veckoar kvar, och jag är i princip lika blek som när skolan slutade!

på sådär två timmar

Titta vad jag knåpade ihop, måste säga att jag blev väldigt nöjd med reslutatet, kanske gör lite småändringar men den är hyfsat klar iallafall! Kan inte riktigt förklara hur jag har gjort, men om ni kikar på hur en riktig ser ut så listar ni nog ut hur man gör! Sitter och äter haloumi nu och strax blir det grillat! puss♥

11086

godmorgon solstrålar! eller godmiddag kanske är bättre? ;)
Sitter fortfarande i nattlinne och tilltar på Paris new bff, hahah. Skulle egentligen träffat Hannah och kanske Ebba idag, men Hannah skulle tydligen till någon strand med familjen, så vi ska träffas imorgon istället! Och Ebba får jag inte tag på.. haha. Vet inte vad jag hittar på idag, det får nog bli en chilldag bara för det är inget fint väder direkt , och ikväll får vi gäster! Nu ska jag fortsätta tittar på tv, puss!

det finns en smurf i oss alla!

denna söta tröjan ville inte Ebba ha längre så jag tog den! Väldigt mysig är den, har på mej den och ett par mjukisshorts just nu och ligger och kikar runt lite på en massa fina hemsidor! nattinatti♥

höst 2011-acne

Puderrosa,senapsgul,kornblå och meltallica är acnes melodi!

18.42

efter en timmes målande så är byron numera ljuusgrå, men detta var bara grundfärgen, så nu ska den stå och torka i en vecka(:o), men det ska nog bli bra när detr är klart! :) Fick ta en lång dusch och skrubba ordentligt för att få bort all färg från benen hahah!

Victoria Secret-Wild One

Denna fick jag av Ebba när hon kom hem från NewYork, luktar underbart! Nu har jag blivit kär i Victoria Secret, vill bara ha allt!

jag ska sakna dej imorogn

[denna fina ska upp på väggen snart!]
Har precis kommit hem från att ha hämtat min kamera från lagningen, glad chey! Ska städa rummet och måla om en byro nu, får väl se hur den byron ser ut sen, kommer säkert bli awsome..hahha! Jag tänkte fota lite under tiden jag gör det, så ni får ett liten före och efter inlägg! Det kommer dock ta en vecka innan grundfärgen torkar, så det blir nog inte färdigt förrän nästa vecka..! Nu ska jag på med målarkläder och radion på högsta volym, puss!

köp en hamn

Kom hem från Köpenhamn för cirkus en timme sen! Hade en jättemysig och rolig kväll med familjen på tivoli.Fritt fall är nog det härligaste som finns, suget i magen och att man bara känner sej så fri! Trodde att jag skulle dö första gången jag skulle åka det, men nu är jag helt fast! Har ni någonsin smakat glass där man får bestämma inehållet själv? det är ett måste när man är på tivoli! För mej blev det mintglass med krossad oreo och daim! Lillebrossan tog haribonallar i sin.. låter ju inte lika gott!
Just nu spelas det bara en massa Melissa Horn, mysigt såhär in på småtimmarna! ska jag strax dejta kudden och imorgon har jag inget planerat, rätt skönt!

höst 2011-gucci

blått, senapsgult,rostrött och helsvarta outfits är helt rätt i höst! iallafall enligt gucci. Jag själv är inte så jätte förtjust i den senapsgula färgen även om den kan vara grymt snygg om man får till det, men en sak jag verkligen kommer satsa på är rostrött! tycker att det är så grymt snyggt.
tänkte göra lite olika höstmode inlägg från olika märken! hur låter det?

okej, nu är jag tillbaka!

Hey dudes!
Jag har inte fått tillbaka min kamera än (den 8:de får jag den) men jag är ändå väldigt sugen på att blogga, så jag kör ändå!
Medans jag har varit borta så har jag hunnit med en hel del! Ebba har kommit hem från New York och av henne fick jag en bodylotion från VictoriaSecret(luktar ootroligt gott!) och mina efterlängtade converse, varit på en liten segeltrip med ellens båt till danmark för tivoli och häng i den mysiga hamnen,badat långt ute i öresund,hoppat från båten och haft det allmänt bra! Filkväll med en massa härliga vänner, tränat,bättrat på brännan,skaffat twitter(haha,fattar inte mycket..(men om det är någon som har twitter så får du gärna skriva vad du heter här, så kan vi följa varandra(jag heter olssonkajsa))) och ja, jag har haft det sjukt bra helt enkelt!
Nu har jag förberätt en hel del modeinlägg så ni kan räkna med höstmodet från olika märken,collage och lite annat smått och gott! låter det bra?

Ellenor har precis stuckit hem igår kväll så blev det ben & jerry och filmtittande, mysigt! Lite senare idag så sticker familjen till danmark för tivoli igen, haha! Solen steker på så jag tror nästan att jag tar på mej en bikini och satsar på att bli någon nyans brunare och läser klart elsas värld, låter rätt bra i mina öron!
snygga fanny lyckman!

rostrött

jag måste hitta en roströd stickad tröja till i höst! någon som vet var det finns?
och ett par svarta jeans och ett par kängor är ett måste i höst enligt mej!