bye

Hej finingar! Ledsen att jag inte bloggat, men jag har knappt hunnit med mitt liv. Insåg nu när jag var borta hur skönt det var att inte behöva känna sig tvingad att uppdatera hela tiden, för på sistonde har jag uppdaterat för att ni ska ha något nytt! Men nu lägger jag ner bloggen, hade tänkt att jag börjar om på nytt efter nyår, kanske redan den 1 januari. Behöver en ny start. Vet inte om det blir på denna blogg, men jag lovar att slänga upp ett inlägg här när det är klart!
ni får ha et fint och tack så jättemycket för denna tid ♥

elfte i elfte tjugohundraelva


härlig, sen i somras!
Tror inte att någon har missat att det är den 11/11 2011 idag! Varannan status på facebook handlar ju om det..  Men för er som inte visste det, så vet ni de nu!
Kom hem för cirkus en halvtimme sen, dagen avslutades med prov, och det gick bra!
Nu måste stoppa något i magen, sen så bär det av till tennisträning! Inga planer för efter det, blir troligtvis hemmakväll med familjen!
puss ♥

23.22

Hej hjärtegull!
Har fullt upp i skolan och med träning just nu. Så bloggen blir tyvärr lidande. Var uppe och tränade med div 1 igår och idag var det träning med mitt egna lag. Känner redan nu hur ont jag kommer ha i kroppen imorgon, men träningsverk är skönt!
Har pluggat franska hela eftermiddagen, men nu känner jag mej redo för prov imorgon, eller iallafall lite redo.. hahah!
Nu ska jag strax släcka, men vi hörs mer imorgon. puss sovgott♥

sleep tight don't let the bed bugs bite

med denna fina säger jag godnatt ♥

höstdag med mina fina ♥


Har haft en jättemysig dag med Eleni och Ellen! Det är sånna här dagar som gör hösten underbar, lagom kallt och solsken. Kände oss som 5 åringar på nytt när vi började kasta löv och ha oss. Hösten är allt bra ibland.
Nu ska jag hjälpa la familla att laga mat. Ha en mysig lördagskväll ♥

just like santa claus

//skinnjacka-spanien/skjorta-h&m/stickat-jc/jeans-bikbok/skor-dinsko/ringar-h&m/earcuff-jfr//

saturday morning

Dessa fina ska jag umgås med idag, förutom tilde..
Blir en sväng inom stan och sen vidare till Eleni. Ligger i sängen nu, och ska strax hoppa in i duschen och sen göra mej iordning. Bara en lite snabb update såhär på morgonkvisten. vi hörs♥

smaragdgrön

Den stickade tröjan ovan tror jag att jag ska klicka hem, älskar färgen! Jag hade kunnat klara mej på stickade tröjor och svarta jeans. Det skönaste och snyggaste som finns!

12.27

Va uppe i stan med Hannah igår. Myste mest runt och kikade i alla affärer. Vi satte oss på Espresso House ett bra tag och snackade en massa! Första chailatten sen i vintras, det är det absolut godaste man kan dricka!
Fick med mej en fin klarröd stickad tröja hem! Känner mej lite som en tomte i den, men jag tror det kan bli riktigt fint med en skjorta under. Tänkte att jag kanske skulle inviga den redan ikväll, får se om jag kan fixa en outfitbild eller om det redan är för mörkt då.
Ellenor och jag ligger och drar oss, svårt att komma upp ur sängen idag! Inte lönt att göra mej iordning, lika bra att ta på mej träningskläderna direkt, tennis klockan tre.
xoxo

fall

Hallå vänner!
Började dagen med en långpromenad i skogen. Inte min favoritplats om man säger så, men skönt att komma ut faktiskt! Fotade minilite, och dom bästa bilderna råkade min lillebror radera... Men några höstiga bilder blev det allt! Ligger i sängen och snackar med vänner,kollar fina bloggar och har det allmänt bra! Fast jag är grymt sugen på att träna! Imorgon blir det extra lång träning, riktigt taggad!
sovgott ♥

lite fint



haj finingar!
Nu har jag kommit hem från två härliga dagar med skånetjejerna! Känns riktigt bra, kommer bli underbart under SM! Tog tåget till Malmö och sen vidare direkt till träningen med all packning. Tränade dock inte, men fick stå och skjuta lite iallafall. Nu slocknar jag snart, sov inte allt för bra inatt, luftmadrass är ju aldrig skönt. Så nu känns det underbart att få komma hem till sin egen säng!
Skulle behöva massge nu, mina axlar och min nacke gär sjukligt ont! någon ängel som kan komma? ♥
nog från mej, ni får sova gott! puss♥