nu är det dags för fredagsmys, nanaaaanaaa

Hej vänner, u-n-d-e-r-b-a-r-t att ni stannar kvar fast att jag inte bloggar!
Nu ska jag börja blogga igen! Har haft väldigt mycket i skolan på sistonde, så jag har inte haft något tid till annat än att drunkna i plugg..
Ska försöka att göra minst ett inlägg om dagen, och så ska jag fixa utkast som jag kan lägga upp när det finns för lite tid till att blogga! Låter det bra?

Idag har solen strålat över Malmö, uppemot 25 grader! Min sis var nere och badade i havet(?!) idag, så jag ni förstår hur varmt det var, fast jag förstår inte riktigt hur hon tänkte när hon badade, haha!
Fast imorse var det närmare minus grader, vet inte riktigt hur det går till?.. Det hade inte gjort något om det blev höst på riktigt nu, höstmodet är ju det bästa! Mysiga stickade tröjor, fina blusar, halsdukar och fina skor!
Nu ska vi göra pizza, ha en fin fredagskväll! puss ♥


eleni gästbloggar

selmasflikka.devote.se
Hej alla kajsas fina läsare! Jag och Kajsa snacka nyss på facebook om vår bloggtorka i våra bloggar ,vi har helt enkelt inget att skriva om i våra bloggar! Japp så då kom ju Kajsa på att vi kan gästblogga åt varann , så det gör vi.
Vill bara ha sagt till alla er hur underbar denna tjejen är ! Galet fin , störtskön , skrattglad , vacker & helt enkelt en av mina närmaste vänner. Fortsätt följa hennes blogg ! Annars går ni miste om något , tycker liiite synd om er som inte känner Kajsa som jag gör , för hon är något av det mest äktaste jag känner till , haha och ja lite smått galen med. Vi har ju haft våra små äventyr genom dagarna! Allt från mysiga söndags dagar i soffan med Greys Anatomy till fågelatack på gataorna i stan. Ja ni vill inte ens veta hur det gick till hahhahaha ... Men ja det jag vill säga är att det inte går en dag utan att jag e såå himla glad som lärde känna henne för 2 år sen i skolan , när vi alla var småttingar på Linne som inte kännde varandra , höll oss till våra egna gamla skolkamrater och inte snackade med varann , till att bli såhär bra vänner.
hjärtat jag älskar dig något enormt.

jag saknar dig mindre och mindre


godmorgon finingar ♥

Sitter med näsan i soböckerna och det har jag gjort sen igårkväll, eller ja, jag har ju såklart sovit! Temadag idag, börjar med So-prov och sen lite lektioner med tema Rom. Helt okej dag faktiskt! Sen drar jag in till stan med några från skolan för möte angående ett antimobbningprojekt. Vid halv 6 börjar träningen, sista träningen innan skånelagsuttagningen på söndag, något sjukligt nervös, men hoppas att jag kan göra det till något bra!
Nu ska jag återgå till so:n och försöka få in en massa namn på kejsare, går väl sådär.
ni får ha en bra dag, puss ♥

water


NIKON D3000- AF-S NIKORR 18-55mm
Det var ett tag sen jag fotade vattenbilder, tror inte ens att jag har lagt upp några på denna bloggen inann. Det blev iallafall inte världens bästa resultat, men några bra blev det allt! Nu ska jag städa rummet, solong ♥

VINNARE AV TÖSACUPEN 2011!

MITT UNDEBARA LAG ♥
Dagen har tillbringats tillsammans med dessa fina filurer i hallen. Spelade 4 matcher och tillslut så vann vi finalen med 3-4! Underbart! Fick vars en tröja med "Vinnare i Tösacup 2011" tryck på, och en stor puckal! :)
Jag är så jävla glad just nu, men också otroligt trött! Sov hos Ellenor tillsammans med Thea inatt så det blev inte allt för mycket sömn, och så var det bara att gå upp 7 imorse! Men det gör jag gärna för att få spela innebandy!
Nu ska jag strax dejta kudden och imorgon blir det sovmorgon, sov gott finingar ♥

14 september 2011

[fina ellen i somras]
Idag har jag umgåts med denna underbara tjej! Längesen jag skrattade så mycket, haha. Har precis druckit te och pluggat Kemi, det måste vara det tråkigaste ämnet som finns.. Fast fysik ligger på samma plats!
Måste verkligen blogga bättre känner jag, det hade inte gjort något om dygnet hade några timmar till!
Ska göra lite utkast när jag har tid så kan jag slänga upp dom när tiden inte finns till att blogga, låter det bra?
puss♥


ELLENORs b-day!

Idag fyller denna underbara tjej år! Går inte att beskriva med ord hur mycket jag älskar henne. Vi har kännt varandra i typ 2 år, men det känns som hela livet! GRATTIS ÄLSKLING! ♥
Har firat henne tillsammans med Hanna och Megan med bio. Det blev Zookeeper, riktigt rolig! jag hinner inte blogga mer än en gång om dagen.. Men jag ska verkligen försöka! Nu ska jag ta en dusch, puss ♥

update

Glömde att säga att jag fick reda på att jag kom vidare till nästa skånelagsuttagning, av 90 är vi numera bara 40! Går inte att beskriva med ord hur glad jag är, Thea ringde mej och berättade det och efter det var jag helt skakis! haha! Kanske inte låter så jättebra, men det är 96or och 97or och att vara bland dom 40 bästa är faktiskt riktigt bra!
Var bara tvungen att berätta, ciao!

utan ärm

Hittade denna fina på HM's divided avdelning! etthundrafyrtionio kronor fick jag ge för den, kap!
Fastnade för den ortoligt fina ryggen, kommer blir awsome instoppad i ett par svarta jeans,boots, uppsatt hår och en earcuff!
sleep tight!♥

12 september

[jag och Clara när vi var 5-6 år haha]
Morning dudes!
Internet funkade inte igår.. Hade faktiskt tänkt börja blogga på riktigt igår. Nu ska jag försöka köra på minst två inlägg om dagen, men det är mycket plugg men jag får försöka uppdatera ändå!
Igår käkade la familla på jensens. Firade världens bästa mamma som fyllde år i lördags och farmor som fyller år på onsdag ♥
Nu ska jag snart dra mej till skolan för matte som första lektion, jetekul. Efter skolan så sticker jag in till stan med Eleni! Ha en mysig dag, xoxo ♥

lördagsmys med tjejerna!

Har myskväll med Ebba, Ellen, Ben & Jerry, haha! Vi har precis tittat på house of wax och nu ska vi sätta igång en komedi!
Nu har jag fått lite nya ideér till bloggandet! men ni kanske skulle kunna kommentera vad ni tycker att jag ska blogga om? skulle vara jättebra! ♥
Nu blir det film, puss ♥

paus.

Nu kör jag en bloggpaus, kanske kommer tillbaka imorgon, om några dagar eller någon vecka. Måste hitta lite roligt att blogga om!
Hoppas att ni kommer tillbaka när jag börjar blogga igen, för nu blir det bara tråkiga inlägg om att jag pluggar typ, hur kul?!...
ni får ha det bra bästa läsare, puss ♥

I can't make you love me

[bjuder på denna fina bild!]
Hey, jag har inte hunnit blogga idag, tyvärr..
Sitter just nu och tittar på Svenska Hollywoodfruar, förjävla roligt! Förstår inte riktigt hur man kan vara så dum? Maria Montazami är min absoluta favorit! Skolfotot idag blev som vanligt.. ja och då kan ni nog räkna ut hur?!  Jag fick till värsta fakesmilet på porträttbilden och klassbilden fick vi aldrig se.. Kanske ska köra på minen på bilden, skulle säkert bli bättre.
Vi hörs imorgon, sovgott♥

1239

Skolfoto imorgon, och jag har klädpanik.. Har ingen aning om vad jag ska ha på mej! Funderar på min kavaj, men jag vet inte vad jag ska ha till den, arhhhg..
Vet inte varför man ska stissa upp sej så mycket för skolfoto egentligen, blir oftast bättre om man bara chillar och tar det som det kommer! Nu ska jag fortsätta kika runt på fina bloggar och lyssna på chillmusik! Sovgott ♥

suuunday

[min fina pippitröja som snart kan komma till användning igen!]
Godmorgon finingar! (måste säga att min rubrik är lite fyndig!haha)
Har precis duschat och gjort mej iordning. Idag skulle jag egentligen ha en mysdag med tre av mina bästa vänner, ellen, ben & jerry. Men eftersom det är soligt idag så blir det inte av, vi ska ta det en regning dag istället!
Jag,Ellen och Ellenor sticker in till klubbdagen istället och tittar på när p97 spelar och så kikar vi runt lite där.
Nu kommer strax Ellen hit, hörs mer ikväll! pussen♥

lördags inspiration

Lite fin lördagsinspiration från Fanny Lyckman! Tänk att få se ut som henne och ha hennes garderob, hade.inte.tvekat.en.sekund

heldag med innebandy

Kom hem för en timma sen. Har hängt i en innebandyhall i Hässleholm hela dagen. Det var som sagt uttagning till skånelaget, och om någon vecka så får vi reda på om vi har gått vidare till nästa uttagning! Kändes bra, så jag får hoppas på att jag visade allt! Det skulle egentligen vara beep-test(ni vet sånt konditionstest när man ska springa fram och tillbaka och man måste springa snabbare och snabbare, och man blir tröttare och tröttare!) men det blev inget(!) Det var lixom det som jag var mest nervös för. Nu har jag precis ätit pastasallad och nu ska jag upp och ta en dusch! Vi hörs mer ikväll!

"crystal bullet"

Detta fina fick jag av Ebba när jag fyllde år! Och det används flitigt, passar till iprincip allt.
Fanns på BikBok för ett tag sen, men jag vet inte om det finns kvar.

fredag



äntligen fredag!
Har precis kommit hem från tennisträningen, gick otroligt dåligt haha! Fast det var faktiskt första gången på typ en och en halv månad. Så det var okej att vara kass idag. Nu börjar det närma sej till uttagningen och jag blir bara nervösare och nervösare..
Nu ska jag försöka tänka på något annat och ta en dusch! Senare sticker jag och handlar med pappa. Ni får ha en fin fredag, puss ♥

details

svarta och vita ljus, och en sten som luktar gott!
en drömfångare..
och en till!
canvastavlor med foton jag har tagit!
en fin skylt bara.
och till sist min klädstång!
Lite detaljer från mitt rum, enjoy ♥

a smile is the prettiest thing you can wear

Hey fellas!
Jag borde egentligen slå upp matteboken nu och plugga lite, men jag orkar verkligen inte nu. Ska snart ta bussen till träningen, måste verkligen köra allt idag eftersom det är sista träningen innan skånelagsuttagningen som är på lördag! nervös är bara förnamnet!
Tänkte göra ett inlägg med lite detaljer från mitt rum och sen så kan jag fota hela rummet när det är klart. Har nämligen lite saker att införskaffa och en byro att måla!
Nu måste jag byta om till tränigskläderna, ha dé!
[fina Hannah]